31. maj 2020
To mænd er i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i en stor sag om tyverier fra byggepladser.
To mænd er i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i en stor sag om tyverier fra byggepladser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd fængslet i kæmpe tyverisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd fængslet i kæmpe tyverisag
Vestegnen - 05. april 2020 kl. 17:43
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har natten til fredag foretaget en ransagning på en adresse i Rødovre, og her blev der fundet tyvekoster til en værdi på mere end en halv million kroner.

Indbrudsgruppen i Vestegnens Politi er lige nu i gang med at optrevle en stor tyverisag, der handler om tyveri af byggematerialer og el-værktøj fra byggepladser.

Fredag eftermiddag fik anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi varetægtsfængslet to danske mænd i 30'erne, der er mistænkt for en lang række tyverier fra byggepladser, til en samlet værdi af mere end en halv million kroner. De to mænd blev anholdt natten til fredag i forbindelse med tyveri af elværktøj fra en byggeplads, hvor tyvekosterne var læsset på to trillebøre. De to mænd har erkendt dette tyveri.

Indbrudsgruppen hos Vestegnens Politi fandt også fredag nat det store lager af tyvekoster på en adresse i Rødovre.

Retten i Glostrup bestemte, at de to mænd skal være varetægtsfængslet i foreløbig tre uger. Samtidig fortsætter Vestegnens Politi efterforskningen i den omfattende sag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?