19. november 2017
To unge mænd er blevet varetægtsfængslet, mistænkt for røveri og ulovlig tvang i Rødovre.
To unge mænd er blevet varetægtsfængslet, mistænkt for røveri og ulovlig tvang i Rødovre.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd fængslet: Mistænkt for røveri og ulovlig tvang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd fængslet: Mistænkt for røveri og ulovlig tvang
Opdateret 13. september 2017 kl. 15:52
Vestegnen - 13. september 2017 kl. 14:54
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To unge mænd er tirsdag og onsdag i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i 14 dage, mistænkt for butiksrøveri og ulovlig tvang i Rødovre.

Det oplyser Vestegnens Politi.
Det var informationer fra offentligheden, der fik politiet på sporet af de to unge mænd. Den ene blev tirsdag anholdt på sin bopæl, den anden meldte senere sig selv på politigården i Albertslund, fortæller politikommissær Henrik Hougaard.

Den ene af de to mistænkte mænd blev varetægtsfængslet tirsdag i et lukket grundlovsforhør, og det vides derfor ikke, hvordan han stiller sig til sigtelsen for røveri og ulovlig tvang.

Den anden mand er blevet varetægtsfængslet onsdag. Han nægter sig skyldig i sigtelserne for røveri og ulovlig tvang, men erkender butikstyveri. Retten i Glostrup gav dog anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi medhold i, at der var tale om en bestyrket mistanke om røveri og ulovlig tvang, og valgte altså at varetægtsfængsle ham i 14 dage.

Vestegnens Politi efterlyste de to mænd i sidste uge og det har altså givet resultat.

»Vi har modtaget en del henvendelser, siden vi i sidste uge gik ud med efterlysningen, og det er en stor hjælp. Så tak til alle, der delte vores efterlysning og rettede henvendelse til politiet i denne sag,« siger politikommissær Henrik Hougaard.

Vestegnens Politi mistænker de to mænd for torsdag den 27. juli cirka kl. 14 at være gået ind i Føtex i Rødovre Centrum, hvor de fyldte en indkøbskurv med elektronik og kødvarer, hvorefter de forlod butikken uden af betale. En butiksdetektiv eftersatte de to mænd ud til parkeringspladsen ved Rødovre Centrum. Butiksdetektiven fik kontakt til mændene ved at åbne bilens passagerdør. Det fik dem til at bakke køretøjet og hive butiksdetektiven med ind i bilen. De kørte fra stedet med butiksdetektiven, som under kørslen derfra blev udsat for flere spark. Butiksdetektiven blev kort efter sluppet fri på Højnæsvej og gerningsmændene kørte fra stedet.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk