14. december 2017
Ross (t.v) Fik i sidste uge i sit hus i Thailand besøg af fem hætteklædte, der overfaldt ham og truede med at slå ham ihjel. Arkivfoto
Ross (t.v) Fik i sidste uge i sit hus i Thailand besøg af fem hætteklædte, der overfaldt ham og truede med at slå ham ihjel. Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere tv-stjerne gennembanket og truet på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere tv-stjerne gennembanket og truet på livet
Vestegnen - 09. oktober 2017 kl. 15:04
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge fik Jens Rossen fra 'Big Business på Vestegnen' i sit hus i Thailand besøg af fem hætteklædte, der overfaldt ham og truede med at slå ham ihjel.

Jens Frederik Rossen blev ifølge Ekstra Bladet natten til mandag i sidste uge udsat for et yderst voldsomt særdeles voldeligt overfald i sin lejlighed i Patong, Thailand, hvor han bor.

Overfaldet skulle angiveligt, ifølge Jens Rossen, blandt andet været begået af en bekendt, som han havde ladet bo hos sig og hjulpet økonomisk.

- Han dukkede op om natten, hev en pistol frem og sagde til min dame, der var på besøg fra Danmark; ’hvis du skriger, bliver du skudt’. Derefter pegede han på mig og sagde, at hvis jeg ikke samarbejdede, så ville jeg blive skudt. Min dame blev ført ind i soveværelset. To mænd holdt mig fast, mens min bekendte, som er en ordentlig kleppert, slog mig, indtil jeg brækkede næsen. På de første to slag fik jeg drejet hovedet, men det tredje ramte plet. Mit næseben blev trykket helt ind i kraniet, siger Jens Rossen til Ekstra Bladet.

I alt var de fem mænd, der stod bag overfaldet, og ifølge ham selv, har han ikke gjort noget galt.

Jens Rossen beskriver det som et rent røveri, og der blev da også stjålet et anseeligt beløb, for hvad der, ifølge den tidligere tv-stjerne, svarer til 400.000-500.000 kroner.

Til avisen fortæller han, at han er meget rystet over episoden, og gerningsmændene gjordet det da også meget klart, at han ikke skulle anmelde det eller tale med nogen om det. Elles ville han blive slået ihjel.

Han valgte nu alligevel at melde det til politiet, ligesom han heller ikke har nogen intention om at forlade Thailand.

Ekstra Bladet oplyser, at de har været i kontakt med politiet i Patong, der dog hverken vil be- eller afkræftet, at der foregår en efterforskning.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk