19. juni 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teitur live - helt tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teitur live - helt tæt på
Vestegnen - 07. februar 2019 kl. 06:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med sit nyeste album »I Want To Be Kind« i bagagen, kommer Teitur den lørdag den 9. februar kl. 20 til kulturhuset Viften i Rødovre.

Publikum kan glæde sig til nye sange og gamle hits som »I Was Just Thinking«, »Josephine«, »You're The Ocean« og »Louis Louis«.

»I Want To Be Kind« udkom næsten fem år efter Story Music fra 2013. I mellemtiden har Teitur blandt andet skrevet og indspillet klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika.

Albummet »I Want To Be Kind« kredser om det at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

Den færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to danske Grammy, over 1000 koncerter og otte studiealbums i bagagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb.

Teitur debuterede i 2003 med klassikeren »Poetry & Aeroplanes«. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og »I Want To Be Kind« er ingen undtagelse.