22. juni 2021
Søren Meisner
gallery icon

Se billedserie

Foto: Søren Meisner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterfestival i gang: Glæde for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterfestival i gang: Glæde for hele familien
Vestegnen - 09. maj 2021 kl. 14:27

En uge med teateroplevelser for hele familien gik i gang lørdag med godt besøg.

Hvidovre Teaterfestival sørgede for kvalitetsteater med to forestillinger, og det fortsætter også den kommende uge.

Her kan man opleve nogle af de bedste børne- og ungdomsteater forestillinger, når Hvidovre Teaterfestival løber af stablen frem til den 16. maj.

Hvidovre Teaterfestival er en uge fyldt med teateroplevelser for hele familien. Alle forestillinger præsenteres i et samarbejde mellem Teater Vestvolden, HvidovreBibliotekerne og Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune og er gratis for børn og unge, mens de voksne kan nøjes med en entrébillet på kun 40 kr.

Så det gælder om at tage børn og børnebørn med til Hvidovre Teaterfestival og opleve en masse spændende, sjove og lærerige teatertilbud for børn, unge og deres voksne.

Livemusik og verden rundt fra 0-3 år

I løbet af festivalen kan publikum opleve en lang række forestillinger i aldersgruppen 0 til 18 år.

For de mindste under tre år byder forestillingen »Stort og småt« på livemusik og små og store overraskelser, mens »Blåt barn« er en rejse verden rundt for de mindste og deres voksne.

Eventyrets magi fra 3-6 år

»Bytte, bytte købmand« og »Klods-Hans« tager afsæt i H.C. Andersens eventyrlige verden med to fascinerende forestillinger for de 3-6-årige, mens »Cirkelines museskole« står på eventyr og sjov, når Cirkeline kommer dansende ind på scenen i sin sortprikkede kjole.

»Chicks« er en ordløs forestilling fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags, som får alle til at grine på tværs af alder og sprog.

Dukkeopera for de større

»Aske og prinsessen på den hvide hest« fortæller historien om Askepot som dukkeopera for de 4-8-årige.

Dukkerne havde også lørdag hovedrollerne i Shakespeare-klassikeren Othello for børn fra 8 år, mens Fyrtøjet viser det velkendte eventyr i en nyfortolkning som dukketeater helt uden ord, der kan ses fra 6 år og op.

Artiklen fortsætter under billedet

Klassikere og gys og gru for teens

De unge over 10 år kan se frem til gys og gru og udendørs musikteater.

Forestillingen »Abehånden« banker på døren til folkeskolens historietimer med neglebidende røverhistorier for alle over 10 år.

»Heksejagt« tager publikum tilbage til dengang, der fandt heksebrændinger sted i Danmark, så historien bliver lige så lyslevende, som den må have været i virkeligheden. Man aner, at noget frygteligt vil ske. Og det gør det så.

Tryg oplevelse

Hvidovre Teaterfestival løber frem til den 16. maj og følger de sundhedsmæssige retningslinjer i forbindelse med Covid-19, så alle kan gå trygt i teatret. Blandt andet derfor, er antallet af billetter begrænset, og publikum opfordres til at reservere billet i god tid. Købte billetter kan refunderes i tilfælde af aflysninger.

Læs mere om Hvidovre Teaterfestival og bestil billet på festivalens hjemmeside www.hvidovre-teaterfestival.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?