23. januar 2020
Teater Vestvoldens forestillinger er populære i hele landet. Zappa skal spille for udsolgte huse i en række byer, og til februar vender forestil- lingen hjem til Hvidovre.
Teater Vestvoldens forestillinger er populære i hele landet. Zappa skal spille for udsolgte huse i en række byer, og til februar vender forestil- lingen hjem til Hvidovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater Vestvolden populær i hele landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater Vestvolden populær i hele landet
Vestegnen - 15. september 2015 kl. 13:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Teater Vestvolden er Hvidovre og Vestegnens professionelle teater med en lang og stolt tradition for at rejse ud og møde sit publikum overalt i Danmark. I denne uge tager teatret hul på en udsolgt landsdækkende turné med teaterbussen, der viser forestillinger for børn og unge, og senere på sæsonen kommer turen til den populære forestilling Zappa, som skal spille i byer som Aarhus, Ålborg, Odense og Randers, hvor alt meldes udsolgt.

Teaterbussen skal spille over 53 forestillinger på landevejen og besøge byer som Haderslev, Svendborg, Ballerup, Odense, Glostrup og Helsingør med forestillinger for børn og voksne. Blandt andre den anmelderroste »En kuffert fuld« med Søren Hauch-Fausbøll og den fantasifulde juleforestilling »Gårdnissens jul«.

»Det er overvældende så stor interessen har været for at få besøg af vores forestillinger. Vi præsenterede teaterbussen på en festival for børne- og ungdomsteater i april og stort set i løbet af nul komma fem var forestillingerne udsolgt. Det samme var tilfældet med Zappa. Det er vi stolte af. Det fortæller os, at vi som Hvidovres eneste producerende teater er lykkedes med at levere forestillinger, som lever op til vores høje ambitioner om at skabe kvalitetsteater, der kan ses og opleves på tværs af alder fra de mindste til de unge og deres familier i Hvidovre, Vestegnen og resten af landet,« siger teaterchef Stephan Pollner.

I januar 2016 rykker Zappa teltpælene op og begiver sig ud i landet, hvor teatre som Svalegangen i Aarhus, Momentum i Odense og Nordkraft i Ålborg har købt forestillingen, der undervejs også vil lægge et smut forbi Randers og Nykøbing Falster med tilsammen 40 opførelser i løbet af den to måneder lange turné, der forlængst er meldt udsolgt. Teater Vestvolden undersøger derfor i øjeblikket muligheden for at forlænge turnéperioden.

Zappa får repremiere på Teater Vestvolden 16. februar og bliver hængende på plakaten til 19. marts, hvor det vil være uigenkaldeligt sidste chance for at se den populære forestilling i Hvidovre.

Læs mere på teatervestvolden.dk