25. november 2017
Ishøj Svømmehal åbner søndag den 26. marts.
gallery icon

Se billedserie

Ishøj Svømmehal åbner søndag den 26. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmehal genåbner efter ni måneders tørke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmehal genåbner efter ni måneders tørke
Vestegnen - 17. marts 2017 kl. 15:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 26. marts klokken 8.30 slår Ishøj Svømmehal dørene op til et brag af en åbningsfest med gratis adgang hele dagen.

Den nyrenoverede svømmehal i Ishøj genåbner efter ni måneders lukning - en måned længere end forventet. Årsagen til den forlængede lukkeperiode er, at betonen i bassinerne var i dårligere stand end forventet. Nu er betonen skiftet, der er klinker i alle bassinerne og vandbehandlingssystemet lever op til nye gældende miljøkrav.

Der er kommet en stor rutsjebane, et morskabsbassin med massagedyser, en forhindringsbane og et soppebassin til svømmehallens yngste gæster. Ventilationssystemet er forbedret, musikanlægget udskiftet og et stort vinduesparti med udsigt til Ishøj Byhave giver et imponerende lysindfald. Den nye spa byder på bobler og velvære til de voksne.

Samtlige medarbejdere har været igennem et omfattende uddannelsesforløb og praktikophold i samarbejde med Vestbadet. De har fået optimeret deres kompetencer og fået nye instruktørtitler på cv'et.

Alt i alt har renoveringen kostet cirka 40 millioner kroner.

Svømmehallen har fra den 26. marts åbent som sædvanligt. Det vil sige, at de offentlige bade- og svømmetider er mandag-torsdag kl. 6.30-21, fredag kl. 6.30-19, lørdag kl. 8-16 samt søndag kl. 8-16.

Fremadrettet har Ishøj Svømmehal langt færre lukkedage og i folkeskolernes ferieperioder holder svømmehallen stadig dørene åbne, dog i en reduceret åbningstid fra klokken 9 til 16. Det bliver Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp, der klipper snoren og genåbner svømmehallen søndag den 26. marts klokken 8.30.

»Det bliver et stort øjeblik at åbne svømmehallen, som vi har renoveret efter alle kunstens regler. Jeg håber, at vi kan tiltrække endnu flere brugere med alle de nye muligheder og familievenlige priser. Når jeg taler med folk om svømmehallen, omtaler de den altid som »vores svømmehal«. Der er ingen tvivl om dens store betydning for os Ishøjborgere samtidig med, at den også er attraktiv for flere af hovedstadsområdets elitesvømmere, da kun få svømmehaller har et 50-meter-bassin,« siger borgmester Ole Bjørstorp.

På åbningsdagen byder svømmehallen på morgenmad til alle de morgenfriske indtil klokken 9.30 i foyeren. Åbningsdagen byder også på gratis entre og aktiviteter for store og små, og der er et gratis glas bobler, frugt, kanapeer, minisandwich og petit four til alle. DJ Jerome og DJ Reas sørger for lækre beats og god stemning i hallen.

Alle oppustelige badedyr får frit spil i 50-meter-bassinet, og der vil blive sænket en forhindringsbane ned udover de to oppustelige forhindringsbaner, som ligger på vandet.

Børnene kan få oplevelsen af de populære waterballz, den nye rutsjebane, morskabsbassinet og soppebassinet. I foyeren står svømmehallens livreddere klar til at give børnene en eventyrlig make-over med vandfast ansigtsmaling og en ballon.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk