14. december 2017
PR-foto
PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suspekt starter ny tour hjemmebane på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suspekt starter ny tour hjemmebane på Vestegnen
Vestegnen - 10. april 2017 kl. 11:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I februar udgav Suspekt deres sjette og yderst anmelderroste album »100% Jesus«. og efter nu melder trioen sig nu med en efterårstour, hvor startskuddet lyder i hjembyen Albertslund.

Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen - trioen bag det snart 20 år gamle hip hop band, har over de sidste to uger spillet for fulde huse i henholdsvis Aarhus, København og Aalborg. Koncerterne, der alle høstede flotte anmeldelser og fik glassene til at dirre blandt publikum, har givet bandet blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang - og ifølge Suspekt selv, bliver der ikke skruet ned for energiniveauet, når bandet drager på tour til efteråret.

»Vi glæder os sindssyg meget til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse, at komme ud på de danske landeveje - det er der, Suspekt blev skabt, og der vi hører til, hvilket også er grunden til, at vi betragter os selv som spillemænd, i ordets egentlig forstand,« siger Emil Simonsen og fortsætter

»Vores benzin er at komme ud til koncerterne, møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt for de mindre spillesteder og alle de mennesker, der med stor dedikation og kærlighed til musikken sørger for, at musik som vores kommer ud til alle i det danske land - vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget, vi tager for givet, og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour.

Touren starter hjembyen Albertslund med en allerede udsolgt koncert den 27. oktober og den netop annoncerede ekstra koncert dagen før, torsdag den 26. oktober. Begge koncerter er på Forbrændingen. Efterfølgende skal de tre garvede hiphoppere stå på scenen til lige knap 20 koncerter rundt i hele Danmark. Men selvom bandet har været i gang i mere end 18 år, er begejstringen over endnu en tour på ingen måde svindende - tværtimod;

»Når vi tager på tour til efteråret, har »100% Jesus« været ude i et stykke tid, og vi glæder os altid til at se, hvilke numre publikum har fået et forhold til. Det er for fedt at mærke den stemning, de giver. Man kan forstille sig, at det bliver en lang og flot sommer med masser af natteroderi i teltene rundt omkring på årets festivaler - så mon ikke, at der er en oplevelse eller to at synge med på, når det igen er blevet mørkt og koldt, og Suspekt kommer til byen,« siger Andreas Bai-Duelund.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk