24. juni 2019
Sanne Søndergaard rammer Viften i Rødovre på Valentinesday.
Sanne Søndergaard rammer Viften i Rødovre på Valentinesday.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Styr på tingene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Styr på tingene
Vestegnen - 14. februar 2019 kl. 14:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det værste, en kvinde kan gøre, er at tabe kontrollen... Nej, det værste, en kvinde kan gøre, er at være kontrolfreak! Hun skal være afslappet, men hun skal have styr på tingene.

Altså på en afslappet måde. Hvor hun har styr på tingene. Fik vi nævnt, at hun skal virke afslappet!?

Som de fleste kvinder har Sanne Søndergaard et anstrengt forhold til kontrol. Og det kan opleves i hendes comedyshow »Kontroltaber« i Viften i Rødovre på Valentinesday, torsdag den 14. februar kl. 20.00.

For lidt kontrol er lig med katastrofer og kønssygdomme. Men for meget kontrol betyder, at folk ser kvinder som en pernitten perfektionist, en sygelig 12-talspige, en emsig kælling.

Så hvordan bevarer man selvkontrollen på den selvværdige måde? Uden at fake sig afslappet og uden at underlægge sig selv et totalitært OCD-regime? Og hvorfor er det egentlig, at samfundet kobler mænds evne til egenkontrol direkte på længden af nabopigens nederdel?

»Kontroltaber« følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer - emner, som Sanne Søndergaard har beskæftiget sig med længe før, der var noget, der hed »#metoo«.

Hendes seneste show »Sindssyg Kælling« fra 2017 spillede over hele landet, og både publikum og anmeldere var begejstrede. Og nu er hun klar med et nyt show.