27. maj 2019
De to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra Back to Back er på landevejen igen, og de lægger vejen forbi Vallensbæk til Festlig Fredag, og tar? hele bandet med.
gallery icon

Se billedserie

De to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra Back to Back er på landevejen igen, og de lægger vejen forbi Vallensbæk til Festlig Fredag, og tar? hele bandet med.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store navne på en festlig fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store navne på en festlig fredag
Vestegnen - 13. september 2018 kl. 14:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Festlig Fredag i Vallensbæk inviterer alle til masser af underholdning, musik og aktiviteter fra kongelig opera til Mika og Tobias, der optræder med nummeret »Ikke mere mælk«. Lokale og nationale kunstnere, foreninger, børn og unge fylder scenerne og hver en sprække i og omkring Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Arrangementet er tiltænkt alle aldre og spænder vidt. Den store scene åbnes kl. 15.30 af Sebastian Klein, som har band i ryggen og underholder med sit show »Styr på dyr«. Sidst på aftenen er scenen overdraget til 80'er bandet Back to Back, som nok er mest kendt for hittet »Jonathan«. Inden for vil DTU sætte gang i eksplosioner og Alexander Husum, årets YouTuber 2017, vil komme i krydsilden af lokale unge fra Vallensbæk

Temaet for Vestegnens Kulturuge er mellem lys og skygge, hvilket gennemsyrer flere af aktiviteterne. Der kan blandt andet opleves koncert i mørke med bandet »1800 virvar«, hvor alle sanser udfordres, og en fantastisk lanterneskov med flere hundrede lanterner designet af børn i Vallensbæk.

Der vil være retro gaming, action art og sportsbingo, og man kan for eksempel se uddrag fra Børneteateret ZebraGruppens forestilling »Tinsoldaten«, og se om man kan vinde en robot ved coding pirates. Der vil også være rig mulighed for mad og drikke fra både foreninger såvel som det lokale erhvervsliv, som støtter op om arrangementet.

Festlig Fredag i Vallensbæk lukker med brag, når der tændes for det sprudlende festfyrværkeri. Festlig Fredag er kulminationen på Vestegnens Kulturuge og Børnekulturugen i Vallensbæk, og en fejring af Frivillig Fredag. Festlig Fredag finder sted i og omkring Vallensbæk Kultur- & Borgerhus den 14. september kl. 15.30-22.00. Arrangementet er gratis.

Se hele programmet på www.vallensbaek.dk