31. marts 2020
Vestegnens Politi var massivt til stede i Rebæk Søpark i Hvidovre torsdag eftermiddag.
Vestegnens Politi var massivt til stede i Rebæk Søpark i Hvidovre torsdag eftermiddag.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor politiaktion: Mand sigtet for trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor politiaktion: Mand sigtet for trusler
Vestegnen - 20. januar 2020 kl. 19:07
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdagens store politiaktion i Rebæk Søpark i Hvidovre er endt med, at en 32-årig mand er sigtet for trusler mod en embedsmand. Han nægter sig skyldig, men er fortsat sigtet, oplyser Vestegnens Politi.

Det hele startede, da Vestegnens Politi torsdag den 16. januar klokken 15.08 fik en anmeldelse om, at en mand var blevet truet med en pistol eller en pistollignende genstand.

Det var en person fra en offentlig myndighed, der ringede på til lejligheden i Rebæk Søpark - og efterfølgende blev truet. Manden skyndte sig at flygte og ringe til politiet - og er altså ikke kommet noget til.

Anmeldelsen gjorde, at Vestegnens Politi rykkede massivt ud til stedet. Da man trængte ind i lejligheden, viste den sig at være tom, og politiet begyndte at lede efter lejlighedens beboer. Samtidig blev der ved den efterfølgende ransagning fundet en luftpistol.

Torsdag aften ringede den 32-årige mand, der bor i lejligheden, til Vestegnens Politi, og fredag middag mødte han op hos politiet. Her blev han anholdt og sigtet for trusler. Han nægter sig skyldig.

Den 32-årige blev afhørt af politiet og derefter løsladt. Juridisk var der ikke grundlag for varetægtsfængsling, vurderede anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi.

Politiet fortsætter nu efterforskningen, og derefter skal anklagemyndigheden tage stilling til, om der skal rejses tiltale mod manden, således at sagen får et retsligt efterspil.