16. januar 2019
Bådbranden i Ishøj Havn kunne ses på lang afstand.
gallery icon

Se billedserie

Bådbranden i Ishøj Havn kunne ses på lang afstand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor båd brændte: Nu skal årsagen findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor båd brændte: Nu skal årsagen findes
Opdateret 18. april 2018 kl. 19:34
Vestegnen - 18. april 2018 kl. 16:21
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stor motor/husbåd brændte tidligt onsdag eftermiddag i Ishøj Havn. Ingen personer kom noget til.

Røgen fra den kraftige brand kunne ses over store dele af Ishøj. Branden er nu slukket, og Vestegnens Politi har afspærret området med henblik på at kunne gennemføre tekniske undersøgelser. Det er endnu ikke afklaret, hvad der var årsag til branden. Vestegnens Politi forventer, at teknikere i morgen, torsdag vil kunne undersøge båden i et forsøg på at finde brandårsagen.

Østsjællands Beredskab i Taastrup blev alarmeret kl. 13.05, og man rykkede massivt ud. Ved Ishøj Havn blev brandbilerne hjulpet af hjælpsomme folk fra havnen, så de hurtigt kom frem til det rigtige sted.

»Da vi kom frem, var den 40 fods store båd helt overtændt,« oplyser indsatsleder Torben Bang-Christensen fra Østsjællands Beredskab. Det brændte både på dækket og i kahytterne oven på.

Da man var flest, deltog 12 brandfolk i slukningsarbejdet. Beredskabet fik relativ hurtigt ilden under kontrol. Det skete i stort omfang ved hjælp af skum, i stedet for bare at pøse vand på. Hvis båden var gået under vand, ville man nemlig få en olieforurening i havnebassinet.

Bådens ejer var ikke hjemme, da branden brød ud. Han var taget af sted om morgenen og blev orienteret om branden på telefonen, hvorefter han hastede til Ishøj Havn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk