21. september 2020
Der skal ikke bygges etageboliger langs Strandvejen i Greve.
Der skal ikke bygges etageboliger langs Strandvejen i Greve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stop for etagebyggeri ved Strandvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stop for etagebyggeri ved Strandvejen
Vestegnen - 25. juni 2019 kl. 12:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et enigt Greve Byråd har besluttet, at alle byggerier langs Strandvejen fremover skal vurderes af politikerne, hvis de overstiger to etager.

Dermed vil politikerne skabe ro omkring området, hvor mange beboere har udtrykt, at de frygter højhuse i villakvarterer.

Efter sommerferien vil politikerne behandle et nyt tillæg til lokalplanerne for Strandvejen, hvor det ikke bliver muligt at bygge mere end to fuldt udnyttede etager. Desuden vil afstanden til skel blive den samme i alle fire lokalplaner, som dækker Strandvejen.

- Vi forstår godt borgernes bekymring. Det har aldrig været politikernes mening, at boligudviklere skulle kunne bygge etagebyggerier i området. Med vedtagelsen skaber vi tryghed sommeren over. Derefter vedtager vi nye rammer for byggerierne, siger Marc Genning, formand for plan- og udviklingsudvalget i Greve Kommune.

Byrådet har dermed givet administrationen mandat til at gå i dialog med interesserede boligudviklere om, at politikerne planlægger at ændre vilkårene omkring højde og afstand til skel.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?