11. juli 2020
Der skal anlægges en midlertidig jordvold langs Ishøj Strandvej for at komprimere undergrunden, så den bliver stabil at bygge på, når letbanebyggeriet går i gang.
Der skal anlægges en midlertidig jordvold langs Ishøj Strandvej for at komprimere undergrunden, så den bliver stabil at bygge på, når letbanebyggeriet går i gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stabil letbane: Jordvold langs strandvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stabil letbane: Jordvold langs strandvejen
Vestegnen - 23. oktober 2019 kl. 12:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når letbanen i 2025 ruller ud på sin første tur, kommer den på en del af strækningen til at køre ved siden af Ishøj Strandvej frem mod kommunegrænsen til Vallensbæk.

Om kort tid går letbanens entreprenør i gang med et af de forberedende arbejder til letbanebyggeriet langs Ishøj Strandvej. I første omgang skal der anlægges en midlertidig jordvold langs den nordlige side af Ishøj Strandvej - fra Strandparkstien og frem til Store Vejleå. Den midlertidige jordvold skal ligge langs vejen i cirka to år for at komprimere undergrunden, så den bliver stabil at bygge på, når letbanebyggeriet går i gang. Den midlertidige jordvold bliver fjernet igen, når letbanebyggeriet går i gang om nogle år.

Arbejdet med den midlertidige jordvold går i gang i slutningen af oktober og arbejdet strækker sig hen over vinteren.

I løbet af efteråret fældes der træer og ryddes beplantning langs strækningen. Enkelte træer vil blive fjernet efter solnedgang af hensyn til dyrelivet i området. Resten af træerne og beplantningen vil blive fjernet inden for almindelig arbejdstid. Det skovareal, som fjernes, bliver senere erstattet med dobbelt så meget skov et andet sted, så tæt på området som muligt.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?