4. april 2020
Publikum kan fredag den 6. marts få en musikalsk totaloplevelse i Kulturhuset Viften i Rødovre.
gallery icon

Se billedserie

Publikum kan fredag den 6. marts få en musikalsk totaloplevelse i Kulturhuset Viften i Rødovre.
Foto: LINE SVINDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spektakulært 1920'er show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spektakulært 1920'er show
Vestegnen - 28. februar 2020 kl. 09:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med et swing-orkester bestående af 14 musikere samt en håndfuld dansere og artister, inviterer kunstnerkollektivet Zirkus fredag den 6. marts publikum ombord på luksuslineren "S.O.S.iety" til en musikalsk totaloplevelse i Kulturhuset Viften i Rødovre.

Med deres intense og medrivende energi inviterer Zirkus ombord på et buldrende dampskib af fest og farver, og tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920'ere - til dengang hvor champagnen flød i stride strømme, mens byens borgerskab og bohémer dansede til den swingende jazzmusik.

Forestillingen er en unik blanding af koncert, kabaret og teater. Al musikken er nyskrevet af Zirkus og tager sit udspring i 20'erne og 30'ernes energiske jazzunivers med et moderne twist.

I front for Zirkus står Nijas Ørnbak Fjeldmose, der udover sin rolle på scenen som den karismatiske kunstner Jean Jacquel Le Mage også skriver både tekst og musik - en ret stor opgave, når man har et 14-mands orkester. Han mærker i øjeblikket, at hele Zirkus' koncept rammer lige ned i tidens trend.

- TV-serier som Babylon Berlin har kronede dage og fået folk til at spærre øjnene op for 1920'erne og 30'ernes spektakulære swingmusik og cabaret. Med masser af kulisser, kostumer og små performances tager vi folk med på en rejse tilbage til samme dekadente univers af vild dans og brølende swingmusik - lige fra det øjeblik de træder ind ad døren, siger Nijas Ørnbak Fjeldmose.

Til showet på Viften har de hurtige mulighed for at købe en særlig billet, der udover showet inkluderer 3-retters middag fra Folkets Madhus og ekstra underholdning fra caberet-pigerne Zirkus Sisters.

Man kan læse mere på www.viften.dk