23. november 2017
Krea-gruppen i Brøndby holder forårsmarked i weekenden den 20. og 21. maj.
gallery icon

Se billedserie

Krea-gruppen i Brøndby holder forårsmarked i weekenden den 20. og 21. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spændende ting i Krea-gruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spændende ting i Krea-gruppen
Vestegnen - 19. maj 2017 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er både malerier, keramik, smykker og meget mere, når Krea-gruppen i Brøndby i weekenden den 20. og 21. maj holder forårsmarked.

Der vil være mange spændende ting at se på og købe - blandt andet akvareller, malerier, keramik, smykker, håndarbejde og mange andre spændende ting.

Forårsmarkedet foregår i Krea-gruppens klublokaler i Ulsøparken 6 i Brøndby Strand, og begge dage er der åbent fra kl. 11-16. De besøgende kan nyde et glas vin, en kop kaffe/te og kage, mens der bliver kigget på udstillingen.

Forårsmarkedet er også en mulighed for at se, hvad der sker i Krea-gruppen, og om man selv kunne tænke sig at blive medlem.

Krea -Gruppen blev startet i 1988, med det formål at fremme interessen for kreativt kunstnerisk virke i Brøndby Kommune, og at skabe rammer for medlemmernes kreative udfoldelser, udstillingsmuligheder og fælles indbyrdes hjælp og aktiviteter. Medlemmerne deltager blandt andet i Kulturweekend, Store legedag og andre udadrettede aktiviteter.

Krea-gruppen er en blandet skare, af kunstuddannede, autodidakte og amatører. Der arrangeres ture til kunstudstillinger, og ture ud i det blå, hvor man kan have tegnegrejet med.

Krea-gruppen laver keramik på Brønd Strand Skole ved Dyringparken, mens medlemmerne tegner, maler med olie, akvarel og acryl, og arbejder med papirfremstilling, monotypetryk, linoliumstryk, silkemaling, vævning mm. i lokalerne i Ulsøparken.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk