3. december 2020
Birgitte - Vestegnens faste blogger - skal tilbringe en del af sommerferien på Vestegnen, men håber på bedre vejr!
Birgitte - Vestegnens faste blogger - skal tilbringe en del af sommerferien på Vestegnen, men håber på bedre vejr!
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerferie - også for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerferie - også for mig
Opdateret 01. juli 2015 kl. 20:39
Vestegnen - 01. juli 2015 kl. 17:33
Af Www.Birgitte-B.Dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

Sommerferien er lige rundt om hjørnet. Måske er den allerede begyndt for nogle af jer derude? Skolesommerferien er i hvert fald begyndt og det betyder jo ferie for rigtig mange børn og voksne. Måske er du allerede rejst langt væk (heldige asen)? Hvis du stadig er her og læser med, så håber jeg, at du ligger i en hængekøje i haven, mens solen skinner fra en blå himmel (ok, mindre kan også gøre det, f.eks. hvis du læser avisen i jobbets kantine).

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Så blev det efterår

Mens jeg skriver dette indlæg, så er der lang tid til ferien. Det føles i hvert fald sådan. Min hjerne er ikke indstillet helt på ferie endnu. Måske det hænger sammen med det kolde, ikke særlig sommerlige vejr? Jeg har endnu min første stranddag til gode og det er kun 2 uger siden vi grillede for første gang. Sandalerne har ikke vundet 100% indtog, men det ville være rart, hvis det hele var ændret, når indlægget rammer avisen.

Jeg glæder mig nemlig rigtig meget til ferien. Til det (forhåbentlig) gode, varme vejr. Til lange dage ved stranden. Til cykelture uden jag. Til is i massevis. Til grin og ballade og 100% samvær. Et helt blankt ark, der bare venter på at blive skrevet.

Juli er speciel for mig. Det er den måned, hvor jeg har ferie. Der hvor jeg slapper af, trækker vejret i bund og slipper forårets allergi. Slut med snot og kløe. Goddag til lange dage på et tæppe i græsset, mens ungerne spiller fodbold eller leger vandkamp. Et billede af ren idyl. Sådan er ferier jo ikke altid, men håbet lever... og allergien er helt sikkert væk.

Noget af ferien skal igen i år holdes hjemme på Vestegnen. En hjemmeferie når det er bedst. Det er ikke fordi der mangler ting at lave, når vi er hjemme på ferie. Vi kommer alt for lidt på stranden i hverdagen, så det er klart et mål, hvis vejret er fint. Er vejret skidt, tror jeg helt sikkert, at familien godt kan overtales til en tur i biografen. Og så skal vi grille nede på fællesarealet og bare nyde, at sommeren generelt betyder mere af alting. Også af socialt samvær med familie, venner og naboer. Juli betyder også, at jeg holder ferie fra avisen. Jeg er feriebarn, når det sidste punktum i dette indlæg er sat. Men jeg er tilbage igen i august. Imens vil jeg være ude og nyde sommeren på Vestegnen. Mødes vi, er du velkommen til at sige hej! Ellers har jeg bare at ønske god sommer - og på gensyn.

arrow Livet på Vestegnen: Det roder
06. september 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 16:57
arrow Livet på Vestegnen: Ferien er forbi
15. august 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 14:10
arrow Livet på Vestegnen; Foråret er ikke i corona-karantæne
31. maj 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 09:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?