16. februar 2019
En 32-årig mand er blevet idømt 20 dages ubetinget fængsel for vold mod sin søns lærer i forbindelse med en ophidset situation på en skole i Glostrup.
En 32-årig mand er blevet idømt 20 dages ubetinget fængsel for vold mod sin søns lærer i forbindelse med en ophidset situation på en skole i Glostrup.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søn fik buksevand: Nu er far dømt for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søn fik buksevand: Nu er far dømt for vold
Vestegnen - 13. september 2018 kl. 17:56
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stærkt delte meninger om, hvad der skete, da der opstod tumult på en skole i Glostrup.

Sagen er foreløbig endt med, at en 32-årig mand i Retten i Glostrup er blevet kendt skyldig i vold mod sin søns lærer, og har fået en dom på 20 dages ubetinget fængsel. Den 32-årige mand nægter sig skyldig, og han har på stedet anket dommen. Dermed bliver det Østre Landsret, som skal komme med den endelige afgørelse.

Sagen startede med, at den 32-årige mands søn havde fået buksevand af en ældre elev på skolen i Glostrup. Faren gik hen på skolen for at få fat i den ældre elev. Sønnens kvindelige lærer lagde sig imellem, og der opstod tumult.

Resultatet af den ophidsede situation blev, at den 32-årige mand blev anklaget for vold mod den kvindelige lærer. Han har under hele sagen nægtet sig skyldig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk