27. maj 2020
En 80-årig kvinde blev udsat for tricktyveri på en kirkegård i Glostrup. Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner.
En 80-årig kvinde blev udsat for tricktyveri på en kirkegård i Glostrup. Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søger vidner: Tricktyveri på kirkegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søger vidner: Tricktyveri på kirkegård
Vestegnen - 12. oktober 2019 kl. 08:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi vil meget gerne have hjælp i efterforskningen fra vidner, der har bemærket noget i forbindelse med et tricktyveri mod en 80-årig kvinde på kirkegården ved Glostrup Kirke.

Det var onsdag den 9. oktober kl. 10.05, at en politipatrulje kørte ud til en anmeldelse om tricktyveri ved Glostrup Kirke. En mand havde henvendt sig til en 80-årig kvinde, der var på kirkegården, og havde spurgt, om hun kunne veksle en 20 kroners mønt. Den 80-årige kvinde tog sin pung frem for at kigge efter mønter, men kunne ikke hjælpe manden. Han forlod derefter stedet. Kvinden fandt senere ud af, at hun manglede kontanter fra sin pung.

Den mistænkte tricktyv beskrives sådan:

Mand, dansk af udseende, 50-60 år, 170-175 cm høj, kraftig kropsbygning. Hans hudfarve var hvid, og han talte dansk. Han var iført grå bukser og brune sko

Vestegnens Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43861448.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?