16. november 2019
Team Rynkeby Vestegnen startede turen til Paris fra Brøndby Stadion.
Team Rynkeby Vestegnen startede turen til Paris fra Brøndby Stadion.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søger nye Rynker: Kom med på holdet i 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søger nye Rynker: Kom med på holdet i 2020
Vestegnen - 13. august 2019 kl. 17:22
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kun godt en måned siden, at Team Rynkeby Vestegnen kom hjem efter en vellykket tur til Paris i den gode sags tjeneste.

Og allerede nu starter forberedelserne til 2020-turen.

Det sker med et informationsmøde torsdag den 22. august. Her er det mulighed for at høre mere om Team Rynkeby Vestegnen, om idéen bag, og om hvad det indebærer, koster, kræver af udstyr, træning og meget mere. Mødet er fra kl. 18.30-20, og finder sted hos virksomheden Holm og Halby, Vallensbækvej 35, 2605 Brøndby.

Og alle informationerne kan man så summe over, inden der den 25. august er sidste frist for at ansøge om at komme med på Team Rynkeby Vestegnen.

Om man allerede kan cykle eller godt kunne tænke sig at komme til det, er ikke det vigtigste - alt det tages hen ad vejen. Det vigtigste er, at man har lyst til at gøre en forskel sammen med en masse andre mennesker, og samtidig få en oplevelse for livet, blandt andet med nye venner og netværk.

Det var her i sommer første gang, at Vestegnen havde et Team Rynkeby-hold med. Starten gik fra Brøndby Stadion, og så blev der ellers cyklet 1322 kilometer til Paris. Det skete efter masser af træning og forberedelse.

Team Rynkeby handler om at samle penge ind til kritisk syge børn - blandt andet bliver der hvert år doneret millioner af kroner til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Indtægterne går ubeskåret til de syge børn og deres familier - deltagerne på Team Rynkeby-holdet får, populært sagt, ikke noget foræret.

De skal selv betale for at være med, Deltagerbetalingen skal blandt andet dække udgifterne til racercykel, cykeltøj, hoteller og mad, og hjemtransport fra Paris. Desuden kan der komme ekstra udgifter, fx til yderligere udstyr.

Samtidig skal »Rynkerne«, som deltagerne populært kaldes, også gøre en aktiv indsats for at skaffe sponsorer til holdet.