16. oktober 2019
En rubiks cube er blandt de rekvisitter, der kan indgå i et julefrokostshow. Der er en trillion forskellige muligheder på cuben. Alligevel kan Sunny Cagara lave samme kombination som en fra publikum. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

En rubiks cube er blandt de rekvisitter, der kan indgå i et julefrokostshow. Der er en trillion forskellige muligheder på cuben. Alligevel kan Sunny Cagara lave samme kombination som en fra publikum. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snaps kan være en sjov udfordring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snaps kan være en sjov udfordring
Vestegnen - 08. november 2018 kl. 07:02
Af Freja Czajkowski
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sunny Cagara fra Vallensbæk har ekstra travlt lige nu. Her fortæller om de særlige udfordringer, når han skal underholde til en julefrokost.

Sunny Cagara går på scenen året rundt for at underholde, overraske og få folk til at grine. Og julefrokostsæsonen er særlig travl for manden, som kalder sig tryllekunstner, tankelæser og tricktyv. I de tre til fire weekender, som Sunny Cagara kalder de store julefrokostweekender, laver han 15-20 shows. På fredagene, som er mest travle, kan han nå fire shows på en dag.

Men hvad får så et julefrokostshow til at skille sig ud fra de shows, som Sunny Cagara laver resten af året?

- Til julefrokoster går folk ret tidligt i gang med at gøre sig klar. Der er noget magisk over julemåneden, folk er mere åbne end resten af året, siger Sunny Cagara og fortsætter:

- Det dejlige ved julefrokoster er, at folk er glade og klar på, at der skal ske noget. De ansatte er bare mere afslappede til julefrokosterne, og det giver en fantastisk energi.

Dog kan tidspunktet også være meget afgørende for, hvordan showet bliver. For efterhånden som timerne går, bliver snapseglassene tømt, og nissehuerne begynder at sidde skævt hos nogen.

- Jeg skal helst ikke for sent på, når det drejer sig om julefrokoster. Det er bedst før 22, men ellers kan snaps være en sjov udfordring, siger Sunny Cagara, der efterhånden har prøvet lidt af hvert til sine shows.

- Sidste år var et firma blevet brændt af og ringede til mig for at høre, om jeg kunne træde til. Jeg kunne først være der klokken 23.30, så jeg hørte, om folk ville være for fulde der. Nej nej, sagde de. Men den har jeg hørt før, hvor jeg så kommer ud, og alle er stangvisne. Men her var alle ved deres fulde fem, siger Sunny Cagara, som understreger, at fulde mennesker også kan være en fordel:

- Nogle gange er de gode at pingponge med.

Sunny Cagara bruger de første minutter af sit show på at fornemme, hvem publikum er.

- Alle mine shows bliver skræddersyet. Man skal mærke sit publikum. Hvilken humor de har, og hvordan atmosfæren er.

Derefter udfører han et show på 30-40 minutter, hvor han snyder og overrasker publikum. Showet er en blanding af stand-up, magi, tankelæsning og tricktyveri.

- Når folk så råber ekstra nummer, bliver jeg selvfølgelig glad. For så kan Marianne få sin taske tilbage, og Torben sit ur, griner Sunny Cagara, som er kendt som en god tricktyv.