21. september 2021
Dette maleri af Louise Nordstrøm Hansen har titlen Guardian Angel.
gallery icon

Se billedserie

Dette maleri af Louise Nordstrøm Hansen har titlen Guardian Angel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smuk kunst tilbage på hospitalet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smuk kunst tilbage på hospitalet
Vestegnen - 03. august 2021 kl. 11:25

Samtidig med Louise Nordstrøm Hansen - kendt lokal kunstner bosat i Blytækkerporten i Avedøre - udstiller sine malerier i Gentoftes nye kulturcenter, er Louise og hendes unikke malerier inviteret tilbage til Hvidovre Hospital.

Tilbage i marts måned udstillede Louise Nordstrøm Hansen med succes sine unikke malerier i Hvidovre Hospitals Kunstforening langs vandrehallen og i personalekantinen, og flere af værkerne blev solgt.

Her så overlæge Rikke Hein-Rasmussen fra den palliative afdeling de udstillede malerier og fandt dem utrolig smukke. Hun mente at farverne ville gøre en kæmpe forskel på afdelingen og kontaktede straks Louise Nordstrøm Hansen. Resultatet er, at fra den 1. august og frem til den 31. december 2021 kan malerierne opleves på den palliative afdeling 126.

Louise Nordstrøm Hansens kunst er ofte forbundet med spirituelle healende motiver som drømmefangere, dyr og portrætter. Hendes succes skyldes den kreative bearbejdelse og konstante udvikling. Hun går ikke på kompromis med sin kreative identitet og formår at bevare jordforbindelsen selvom mulighederne pludseligt er mange.

Louise Nordstrøm Hansen siger om tabet af sin mor i 2017, at det blev startskuddet for et helt nyt mindset - der var ikke andet at gøre end at gå all in.

- Drømmen om at male og skabe blev en nødvendighed, Jeg vil ikke sidde som gammel og fortryde jeg ikke forfulgte mine drømme, livet er så flygtigt. Mit budskab er at leve livet og omfavne døden, få gjort det du vil i dit liv, elsk og udtryk din kærlighed mens tid er, siger hun.

Louise Nordstrøm Hansen valgte at bruge sine kunstneriske evner til at bearbejde sorgen, da hun mistede sin mor, og hendes kunstneriske og personlige udvikling accelererede kraftigt og resulterede i udformningen af spirituelle motiver, der stadigvæk skaber en positiv og tryg virkelighedsflugt.

Louise Nordstrøm Hansen formår at udnytte de sociale medier til fulde via sit website www.iseart.com, facebook og instagram. Hun har haft flere kunstudstillinger blandt andet i kulturhuset Vallekilde-Hørve, Cafè Claudio på Hvidovrevej og senest i Galleri-Jethoni i Slagelse. Lørdag den 7. august fra kl. 13-15 er der fernisering på hendes udstilling i Byens Hus på Hellerupvej 22-26.

Synes du, at kommunen er der for dig?