24. marts 2019
Vestegnens Politi var mandag aften massivt til stede i Brøndby Strand efter melding om skud.
Vestegnens Politi var mandag aften massivt til stede i Brøndby Strand efter melding om skud.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skyderi kædes sammen med bilbrande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skyderi kædes sammen med bilbrande
Vestegnen - 09. oktober 2018 kl. 11:54
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad Vestegnens Politi i første omgang betegnede som et »mistænkeligt forhold« er nu bekræftet som skyderi i Brøndby Strand. Samtidig kæder politiet skyderiet mandag aften sammen med to bilbrande i Rosenhøj i Hvidovre natten til tirsdag.

Vestegnens Politi modtog mandag aften kl. 20.58 anmeldelse om flere skud ved Tybjergparken 63 i Brøndby Strand. Politiet var efterfølgende massivt til stede for at sikre tekniske spor.

Politiets foreløbige efterforskning tyder på, at der er skudt cirka tre gange mod en person, men at ingen blev ramt.

Flere beboere i området fortæller, at de hørte tre skud blive affyret.

I forbindelse med skyderiet blev to biler set køre hurtigt fra stedet - der er tale om en hvid Citroen Cactus og en grå Audi A6.

Klokken 01.55 blev der fundet to biler i brand ud for Rosenhøj 38 i Hvidovre. De to biler sættes i forbindelse med skyderiet.

Når Vestegnens Politi kæder skyderi og bilbrande sammen, skyldes det den omstændighed, at de to brændte biler stemmer overens med signalementet af de to biler, som kørte fra Brøndby Strand efter skyderiet.

Begge biler var helt overtændte, da Hovedstadens Beredskab ankom med køretøjer fra den nærliggende brandstation på Avedøre Havnevej i Hvidovre.

Også bilerne vil politiet gerne have oplysninger om.

Vestegnens Politi efterforsker skudepisoden ud fra en række forskellige teser, og siger, at det lige nu er for tidligt at udtale sig om skudepisoden har eventuelle banderelationer.

Vestegnens Politi har indsat tryghedsskabende patruljer og to mobile politistationer i området. Den ene mobile politistation står nær gerningsstedet i Tybjergparken i Brøndby Strand og den anden befinder sig ved Rosenhøj i Hvidovre, hvor de to biler efterfølgende blev fundet i brand.

Her kan vidner til skyderiet henvende sig direkte til politiet. Har man viden om sagen kan Vestegnens Politi også kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

- Vi har sat store ressourcer ind på at opklare dette skyderi og opretholde trygheden i området. Derfor er både vores efterforskere og lokalpolitiet massivt tilstede i de berørte områder i dag. Dette uvæsen skal bringes til ophør, siger politidirektør Kim Christiansen.