13. december 2017
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skudsag: Politiet efterlyser vidner i industriområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skudsag: Politiet efterlyser vidner i industriområde
Vestegnen - 06. oktober 2017 kl. 13:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Københavns Vestegns Politi skriver i en pressemeddelelse, at de efterlyser vidner i en sag, hvor en 21-årig mand afgik ved døden i går ved 21.30-tiden efter at være blevet skud i Brøndby og derefter indbragt til Glostrup Hospital.

arrow Læs også: Bror og rocker afleverede døende 21-årig på hospitalet

Det er særligt vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt ved industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej i Brøndby lige omkring eller lige før kl. 21, politiet er interesseret i.

Kl. 21.00 modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om, at en 21-årig mand var blevet indbragt til Glostrup Hospital med et skudsår i overkroppen. Den 21-årige mand afgik kort efter ved døden. Det er nu med stor sandsynlighed lykkedes at finde gerningsstedet.

Derfor søger politiet vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt omkring industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej i Brøndby i det tidsrum.

Politiet efterlyser også stadig vidner, der har set den bil, en sort Seat Leon, som den 21-årige blev indbragt til Glostrup Hospital i.

Politiet tror, at bilen er kørt fra Brøndbyøster Torv, den har været ved industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej og man ved, at den efterfølgende er på Glostrup Hospital, så politiet vil rigtig gerne have oplysninger fra personer, der har set bilen de forskellige steder.

Man ved, at der var tre personer sammen med den 21-årige ved ankomsten til Glostrup Hospital. Derfor søger politiet også vidner, der kan oplyse, om de i det tidsrum har set tre personer ved hospitalet, og hvilke biler de evt. har været kørende i.

Derudover har der været et skænderi mellem tre personer i går aftes ved Brøndbyvestervej/Park Alle. Også her hører politiet meget gerne fra vidner, der har set eller hørt noget.

»Der pågår i øjeblikket en meget omfattende efterforskning, og vi udelukker intet. Hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt, så kontakt os meget gerne,« siger politiinspektør Svend Foldager.

Københavns Vestegns Politi har pt. ikke yderligere oplysningeri sagen.

arrow 21-årig mand dræbt af skud
06. oktober 2017 kl. 01:15 Opdateret: kl. 01:16
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk