20. oktober 2019
Alle klasserne havde trænet hårdt til konkurrencen.
gallery icon

Se billedserie

Alle klasserne havde trænet hårdt til konkurrencen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjippede sig til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjippede sig til tops
Vestegnen - 18. juni 2019 kl. 07:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med opfindsomme freestyle-hop og god holdånd tog 5.C fra Egholmskolen førstepladsen i den årlige sjippekonkurrence for 5. klasserne i Vallensbæk.

- Hej, borgmester - hvad skal du her?, lød det fra en af eleverne i 5.C, da Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen mandag formiddag dukkede op i klassen.

Og jublen var stor, da borgmesteren afslørede, at anledningen til hans visit var, at klassen havde vundet konkurrencen Vi Sjipper Sammen. Her havde de akkurat slået både deres parallelklasse 5.B samt 5.B fra Pilehaveskolen.

Vi Sjipper Sammen-konkurrencen har til formål at styrke fællesskabsfølelsen og trivslen gennem fysisk aktivitet og leg. Alle 5. klasserne har fået udleveret sjippetove og har øvet sig i frikvartererne i ugerne op til konkurrencen.

Klasserne blev blandt andet bedømt på, hvor gode de var sjipning på ét ben, på at dreje 180 grader midt i hoppet - og på freestyle-sjipning, hvor de selv skulle finde på kreative hop.

Desuden blev der givet point for udklædning, samarbejde og holdånd - og her tog Egholmskolens 5.C altså sejren hjem.

Efter borgmesteren havde overrakt gavechecken på 750 kroner til klassekassen gav eleverne en lille opvisning af deres sjippe-evner.

5.C skal snart på tur til Badesøen i Albertslund, så mon ikke præmien kan bruges til en is eller lidt guf.