16. december 2017
5.A fra Egholmskolen var bedst til sjipning. Foto: Nicky Greis Persson
5.A fra Egholmskolen var bedst til sjipning. Foto: Nicky Greis Persson
Foto: Nicky Persson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjipning giver sammenhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjipning giver sammenhold
Vestegnen - 18. juni 2017 kl. 08:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

5. klasserne i Vallensbæk har dystet om at være bedst til at sjippe - og derigennem har de forbedret klassens sammenhold.

Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning på børns selvværd og forestilling om skolen. Derudover er der mindre mobning, jo mere man er sammen om fysiske aktiviteter i klassen.

Det er baggrunden for et projekt, som alle 5. klasserne i Vallensbæk har deltaget i i løbet af forsommeren. Projektet gik ud på, at eleverne skulle øve sig på at sjippe sammen, og det hele sluttede med en stor sjippe-konkurrence. Her fik børnene blandt andet point efter hvor mange hop, de kunne lave inden for forskellige kategorier, og der var også point for kreative udklædninger.

Konkurrencen blev vundet af 5.A fra Egholmskolen, der var kreative i både holdudklædning og i freestyle-disciplinen. Klassen kaldte sig Ninjaerne, de var klædt i sort og havde malet brillemasker i ansigtet a la Bjørnebanden. I tiden op til konkurrencen havde eleverne selv koordineret, at de hver dag brugte 15 minutter af deres frikvarter på at øve. Der var et helt usædvanligt sammenhold og en enorm kampgejst og begejstring i klassen.

Præmien til vinderklassen var 750 kroner til klassekassen, og håbet er, at sjippe-projektet kan blive en fast tradition i 5. klassene.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk