26. marts 2019
Ligesom sidste år vil Greves borgmester Pernille Beckmann  i år åbne Transport Øst messen og få en snak med udstillerne og gæsterne.
Ligesom sidste år vil Greves borgmester Pernille Beckmann i år åbne Transport Øst messen og få en snak med udstillerne og gæsterne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællands største transportmesse foregår for 10. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællands største transportmesse foregår for 10. gang
Vestegnen - 14. august 2018 kl. 15:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år afholdes Sjællands transportmesse Transport Øst i Ventrupparken i Greve i lørdag den 1. september og søndag den 2. september 2018.

Messen fejrer 10 års jubilæum i år.

Henover weekenden plejer messen at tiltrække omkring 5000 besøgende.

Greves borgmester Pernille Beckmann vil åbne transportmessen og besøge de mange udstillere.

Borgmesteren er stolt over, at det velbesøgte arrangement er med til at sætte Greve på landkortet for transport- og logistikvirksomheder.

- Vi er meget glade for, at Sjællands største transportmesse igen afholdes i Greve, og jeg vil gerne sige stort tillykke med 10 års jubilæet. Det er flot, at der gennem årene har været en stigende tilgang af besøgende. Vi er glade for, at messen finder sted i Greve og trækker besøgende til fra nær og fjern. Hermed får endnu flere øjnene op for, at Greve har en ideel central beliggenhed og er et godt sted at drive forretning, lyder det Pernille Beckmann.

Hun og Greves erhvervs- og turistchef ser begge frem til at besøge messen og få en snak med nogle af dem, der lægger vejen forbi for at blive inspireret af at se det nyeste inden for lastbiler, trailere, kraner og andet transportmateriel.

- Vi har en politisk vilje til at understøtte transportbranchens fremgang og vækst i Greve Kommune ved at skabe de bedste rammer og betingelser for erhvervslivet. Fagmessen giver transportbranchen noget at samles om. Vi får som kommune en god anledning til at få en uformel snak med aktørerne i branchen om, hvad deres udfordringer er, hvad der optager dem, og hvad vi kan gøre for at gøre det nemmere for dem at drive forretning og fx skaffe kvalificeret arbejdskraft, understreger Pernille Beckmann.

Hun glæder sig over, at Greve har oplevet en stor fremgang for transport- og logistikbranchen gennem de sidste mange år.

Forventninger til fremtiden
Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig ligeledes over, at transportbranchen trives og er i vækst. Hun ser frem til at deltage i transportmessen, hvor blandt andre lokale virksomheder som Mercedes-Benz CPH, Lastas A/S, Midt- og Vestsjællands Politi, Færdselsafdelingen og Tungvogncenter Øst, TruckMail og Logistikkompagniet.

Hun vil bruge messen til at tale med virksomhederne om, hvordan kommunen og ErhvervsCentret kan understøtte den positive udvikling med at skabe vækst og nye arbejdspladser og også tiltrække nye virksomheder til kommunen.

- Vi har som kommune en god mulighed for at tiltrække nye virksomheder i transport- og logistikbranchen. For vi ligger ideelt tæt på Køge Bugt motorvejen med nem og hurtig adgang til markeder i både syd-, nord-, øst- og vestgående retning. Og så tager det kun 20 minutter at køre til lufthavnen og København, understreger Tina Charlotte Koeffoed med henvisning til det nye distribustionscenter i Greve Nord tæt på afkørsel 27.