11. december 2019
Simone ser frem til vogntur og studenterfester.
gallery icon

Se billedserie

Simone ser frem til vogntur og studenterfester.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Simone ser frem til vognturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simone ser frem til vognturen
Vestegnen - 26. juni 2019 kl. 08:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Albertslund Gymnasium fejrede tirsdag de første studenter på stx-uddannelsen - den almene gymnasieuddannelse.

- Det gik rigtig godt, og jeg er meget tilfreds.

Huen med det røde bånd sidder, som den skal, på Simone Sindings hoved. Hun har netop bestået sin sidste eksamen med et flot 10-tal og kan kalde sig student. Faktisk er hun årets første stx-student på Albertslund Gymnasium. En ære hun deler med tre andre studenter. De blev nemlig alle færdige samtidig tirsdag morgen.

- Det har været tre hårde, men også gode, år, så lige nu skal jeg bare have lidt ro på. Det har været hårdt med de mange afleveringer og timer, men det vidste jeg jo godt, da jeg startede. Til gengæld har vi haft et rigtig godt fællesskab i min klasse, og vi har været gode til at arbejde sammen i grupper, fortæller Simone, da hun gør status på sin gymnasietid.

Hvad studenterbeviset skal bruges til, er hun endnu ikke sikker på:

- Jeg er meget i tvivl, så jeg tror, at jeg tager et halvt sabbatår, hvor jeg tjener penge og bliver helt afklaret i forhold til videregående uddannelse, siger Simone, som overvejer enten at blive ingeniør eller uddanne sig inden for sundhedsområdet.

I første omgang ser hun dog bare frem til vognturen med klassekammeraterne på fredag og alle studentergilderne.

- Det glæder jeg mig enormt meget til. Det har jeg faktisk set frem til i tre år, og jeg tror det bliver en stor oplevelse.

Albertslund Gymnasium udbyder alle fire gymnasieuddannelser, hhx, htx, stx og hf. De første hf'ere sprang allerede ud mandag. Årets studenter bliver de sidste i bygningen i Løvens Kvarter. Næste år rykker gymnasiet nemlig ind i en spritny bygning, som er ved at blive opført på Kongsholmgrunden. Gymnasiet ændrer i den forbindelse navn til Vestskoven Gymnasium.