21. april 2021
Vestegnens Politi rykkede massivt til Bækkelunden, da der kom melding om skyderi. Foto: Steven Knap / Byrd
gallery icon

Se billedserie

Vestegnens Politi rykkede massivt til Bækkelunden, da der kom melding om skyderi. Foto: Steven Knap / Byrd
Foto: Steven Knap
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigtet for drabsforsøg: Fængslet efter skyderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigtet for drabsforsøg: Fængslet efter skyderi
Vestegnen - 07. april 2021 kl. 15:21
Af Peter Erlitz

Den 44-årige mand, som blev anholdt kort efter et skyderi tirsdag eftermiddag i Bækkelunden i Brøndby Strand, er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør i Retten i Glostrup.

Den 44-årige mand er sigtet for drabsforsøg, ved at afgive flere skud mod en bil med to personer i. Den ene blev ramt af et strejfskud på siden af kroppen. Den 44-årige mand er desuden sigtet for at have været i besiddelse af en pistol og to magasiner.

Manden nægter sig skyldig i drabsforsøg, men erkender, at han var i besiddelse af en pistol og to magasiner.

Retten i Glostrup varetægtsfængslede den 44-årige på en begrundet mistanke i begge forhold.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, dels af hensyn til efterforskningen hos Vestegnens Politi, dels fordi det ikke på nuværende tidspunkt kan udelukkes, at der kan være medgerningsmænd på fri fod.

På grund af de lukkede døre kendes de nærmere omstændigheder og mandens forklaring ikke. Vestegnens Politi har dog tidligere udtalt, at der ikke er noget som tyder på, at skyderiet var banderelateret.

Det ligger fast, at skyderiet ved en villa i Bækkelunden i Brøndby Strand, fandt sted tirsdag omkring klokken 14.05.

Vestegnens Politi rykkede massivt til stedet, og der blev igangsat en eftersøgning i et større område omkring Brøndbyvester Boulevard. Den 44-årige mand blev anholdt, til fods, cirka klokken 14.24 i et område øst for Brøndbyvester Boulevard - altså »modsat« Bækkelunden.

Vestegnens Politi var tirsdag efter og aften til stede med et større antal køretøjer i Bækkelunden, og et større område var afspærret - blandt andet Kettehøjstien, som løber langs villakvarteret på Bækkelunden. Både politipatruljer, indsatsleder, efterforskere, kriminalteknikere og hundepatruljer var til stede.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?