25. marts 2019
Sille Hansen parat til forsvar. Foto: Christina Hesselholt.
gallery icon

Se billedserie

Sille Hansen parat til forsvar. Foto: Christina Hesselholt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejr til Brøndbys volley-kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejr til Brøndbys volley-kvinder
Vestegnen - 13. november 2018 kl. 14:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brøndby Volleyball Klub hev en sejr hjem på lørdag den 11. november på udebane i Korsørhallen, hvor kvinderne skulle møde oprykkerne fra VK Vestsjælland.

På forhånd måtte de danske mestre fra Brøndby nok anses for storfavoritter til sejren, og det endte da også sådan.

For Brøndby var det en mulighed for at komme oven på igen efter forrige uges 2-3 nederlag til vicemestrene fra Holte IF.

De unge spillere fra Vestsjælland lagde ud med et højt servepres, som resulterede i fire servesser i første sæt og alt for få modtagninger kom frem til Brøndbys U17 landsholdshæver Tajma Muharemovic.

De to hold fulgtes ad frem til 16-16, hvor headcoach Jens Bang valgte at sætte den mere rutinerede hæver Eva Bang på banen. I starten gav det ikke den ønskede effekt, men ved 20-19 føring til Vestsjælland tog Brøndby nogle afgørende ryk. Først til 22-20 i Mette Breunings serv og i rotationen efter lukkede Brøndby sættet ned i Eva Bangs serv til 25-22. Undervejs havde den 193 cm. høje Taylor Alexander bidraget med nogle vigtige blokadepoint.

Eva Bang, som har fået en sen start på sæsonen, da hun har været på barsel og har haft begrænsede muligheder for at træne optimalt. Hun er nu næsten oppe på fuld træningsomfang, og hun fik i andet sæt lov til at fortsætte på banen.

Servemodtagningen begyndte at fungere bedre og dermed også angrebet. Støt og roligt trak Brøndby fra.

Et højt antal servefejl betød at sættet blev vundet med 25-14.

Det stabile spil fortsatte i tredje sæt. På kanten var det især Autumn Jenkins der blev fodret med hævninger og modtagningen.

Mette Breuning, som gennem kampen havde en kill-procent på 89, havde i dette sæt fem vundne angreb på lige så mange forsøg. Også Sille Hansen udmærkede sig, og det blev således den 16-årige ungdomslandsholdsspillers første fulde volleyligakamp. Hun holdt niveau hele vejen gennem kampen og blev efterfølgende tildelt TimeGruppen-prisen som bedste spiller. Det var også hende, der stod for kampens sidste servestime på fem server frem til slutcifrene 25-11.