10. juli 2020
Der er rig mulighed for at gøre en god handel, når Vestegnens Kræmmermarked løber af stablen i Ishøj den 16. - 18. august. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Der er rig mulighed for at gøre en god handel, når Vestegnens Kræmmermarked løber af stablen i Ishøj den 16. - 18. august. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Kæmpe kræmmermarked er i fuld gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Kæmpe kræmmermarked er i fuld gang
Vestegnen - 16. august 2019 kl. 20:34
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det populære Vestegnens Kræmmermarked slog fredag dørene op for den første af tre dage med masser af musik, underholdning og gode handler.

På pladsen er mere end 250 kræmmere, som tæller både professionelle og private, og de sælger alt fra gamle skatte til nye varer.

Det bliver også muligt at tage en tur i radiobilerne eller en svingom til den livemusik, som bliver spillet i teltene i løbet af weekenden.

Greve Ungdoms Brandvæsen vil være på pladsen alle dagene. Her vil det blandt andet være muligt at få et nærmere kig på brandbilen og sprøjte med en rigtig brandslange.

Vestegnens Kræmmermarked bliver afholdt fra fredag den 16. til søndag den 18. august på marken ved Ishøj Bygade 143 i Ishøj.

Lørdag er pladsen åben klokken 10.00-23.00 og søndag klokken 12.00-17.00.

Det er Lions Ishøj, som står som arrangør af det populære marked, og overskuddet går til forskellige velgørende formål og de mange foreninger, som har hjulpet til.

Se mere på www.vestkm.dk.

Se flere billeder i galleriet over artiklen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?