24. oktober 2019
Brandfolk måtte rykke ud til flere brande på Vestegnen torsdag aften og natten til fredag. Her er det en knallert, der brænder ved Tranedalen.
gallery icon

Se billedserie

Brandfolk måtte rykke ud til flere brande på Vestegnen torsdag aften og natten til fredag. Her er det en knallert, der brænder ved Tranedalen.
Foto: Brand-Ishoj.dk/Michael Rosengaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rykkede ud til flere brande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rykkede ud til flere brande
Vestegnen - 19. april 2019 kl. 07:22
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brandfolk måtte torsdag aften og natten til fredag rykke ud til flere brande rundt om på Vestegnen. Der er dog ikke umiddelbart en sammenhæng mellem hændelserne.

Klokken 21.45 torsdag aften kom der melding om, at en knallert brænde på stisystemet ved Tranedalen, og både Østsjællands Beredskab og Vestegnens Politi rykkede ud. Ilden blev hurtigt slukket.

Under en time senere, ved 22.30-tiden var der en lignende hændelse ved Vallensbæk Stationstorv.

Omkring klokken 23 opstod der brand i en villa på Koldbyvej i Rødovre, og Hovedstadens Beredskab rykkede ud. Ingen personer kom noget til, idet alle var ude af huset allerede inden brandfolkene kom frem. Ved 23.30-tiden meldte Hovedstadens Beredskab, at ilden var slukket.

Klokken 02.18 var der igen brand i Ishøj. Østsjællands Beredskab i Taastrup og Vestegnens Politi rykkede ud, da en bil brændte af på en parkeringsplads ved Østergården.