16. oktober 2019
Politikere fra fire kommuner var med til mesterskaberne. Fra venstre Kim Drejer Nielsen (K), Hediye Temiz (R), Thomas Bak (S) og John Engelhardt (V). Førstnævnte vandt poltikerdysten.
Politikere fra fire kommuner var med til mesterskaberne. Fra venstre Kim Drejer Nielsen (K), Hediye Temiz (R), Thomas Bak (S) og John Engelhardt (V). Førstnævnte vandt poltikerdysten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødovre vandt igen Vestegnsmesterskaberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødovre vandt igen Vestegnsmesterskaberne
Vestegnen - 11. juni 2018 kl. 13:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk vandt Rødovre Fægteklub den eftertragtede VM-Pokal, da de fire vestegnsklubber fra Taastrup, Albertslund, Glostrup og Rødovre forleden mødtes i Stadionhallen i Rødovre.

Mere end 40 fægtere var på pisten i løbet af dagen, hvor der foruden den traditionelle fægtning, også blev dystet blandt forældre, trænere og kommunal politikere.

Og endelig blev der givet point til bedste holdånd, fairplay og flotteste fægtekage, så der var plads til både alvor og hygge, da alle fra miniorer og puslinge til veteraner for de 4 klubber mødtes for tredje gang til Vestegnsmesterskaberne

Politkere mødte op og repræsenterede de enkelte klubber.

Glostrups borgmester John Engelhardt (V) stillede op for Glostrup, Kim Drejer Nielsen (K), medlem af Kultur og Fritidsudvalget, for Rødovre, Hediye Temiz (R), formand for Kultur og Fritidsudvalget, for Albertslund, mens Thomas Bak (S), medlem af byrådet, stillede op for Taastrup.

Rødovres politiker Kim Drejer Nielsen vandt politiker dysten, og var dermed med til at trække sejren hjem til de regerende Vestegnsmestre endnu et år.

Mesterskabet bliver gentaget igen næste år. Alle er velkommen til at komme og prøve at fægte inden da. Find kontaktoplysninger på klubbernes hjemmeside »bynavn«faegteklub.dk.