4. juli 2020
Woodstock ?69 spiller i Birkelundladen i Albertslund. Foto: Niels Linneberg
Woodstock ?69 spiller i Birkelundladen i Albertslund. Foto: Niels Linneberg
Foto: Niels Linneberg/foto: Niels Linneberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rock fra en stor koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rock fra en stor koncert
Vestegnen - 23. oktober 2019 kl. 10:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Woodstock '69 er en rockkoncert fra ungdomsoprøret i 1969 - altså for 50 år siden. Musikken fra dengang har stadig en særlig betydning.

Den kan nu opleves live, når Kulturhuset Birkelundgaard i Albertslund lørdag den 26. oktober præsenterer Woodstock-koncerten som en del af det store efterårsprogram, der har amerikansk tema.

1969 var året for Woodstock festivalen, hvor 450.000 mennesker var samlet foran en stor scene nord for New York. Ikoner som Jimi Hendrixx, Joe Cocker, Janis Joplin, Santana, The Who, The Band, Creedence Clearwater Revival og mange flere spillede.

De tre dages koncerter og kaos skulle gå over i historien som en af vor tids største og mest skelsættende kulturelle begivenheder. Musikalsk satte festivalen sig dybe spor i eftertiden. Festivalen står som et monument over den innovative og legelystne ånd, som prægede i 60'ernes musik. Rock n' Roll-musikken var blevet allemandseje og flirtede med

musikalske genrer fra hele verden.

Denne lørdag aften I Birkelundladen tager Woodstock '69 publikum med på en stemningsfyldt rejse tilbage i tiden med udvalgte numre fra Woodstock.

Bandet består af Louise Støjberg (vokal), Signe Juhl (vokal), Rasmus Madsen (vokal og guitar), Martin Rauff Nielsen (vokal og guitar), Casper Mikkelsen (trommer), Niels Kvist (bas), N.O. Thorning (keyboard), Johan Bylling Lang (saxofon) og Bjarne Nikolajsen (trompet).

Gruppen optræder dagen efter på Det Kgl. Teater for udsolgte huse, og det håber man i Kulturhuset Birkelundgaard også sker i Albertslund.

Arrangementet støttet økonomisk af Albertslund Kommune.

Man kan læse mere på www.kulturhusetbirkelundgaard.dk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?