24. maj 2019
Det var efter skyderier i Ishøj, at visitationszonen blev indført.
Det var efter skyderier i Ishøj, at visitationszonen blev indført.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ro på bandekonflikt: Ophæver visitationszone før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ro på bandekonflikt: Ophæver visitationszone før tid
Vestegnen - 15. oktober 2018 kl. 13:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi ophæver i dag, mandag den visitationszone der blev indført i Ishøj den 23. september.

Oprindelig var visitationszonen indført frem til den 21. oktober, men politiet vurderer at der ikke længere er grund til at visitationszonen opretholdes.

- Vi ophæver visitationszonen, da vores efterforskning og efterretninger indikerer, at der lige nu er ro i den bandekonflikt, der var baggrunden for at visitationszonen blev indført, siger politidirektør Kim Christiansen, Vestegnens Politi.

Siden den 23. september har Vestegnens Politi udført 101 visitationer inden for visitationszonen i Ishøj. Politiet har ransaget 24 køretøjer i perioden. Samlet set er der oprettet 13 sager blandet andet for overtrædelse af våbenloven og loven om euforiserede stoffer, lige som der også er sket konfiskation af skudsikre veste.

- Selv om der angiveligt er roligt lige nu, så er vi meget opmærksomme på, at situationen i bandemiljøet er meget kompleks og dynamisk. Hvis der på ny opstår situationer, der begrunder en visitationszone, så vil vi ikke tøve med at indføre en sådan, siger politidirektør Kim Christiansen.