8. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Renoverer elevator på station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Renoverer elevator på station
Vestegnen - 03. december 2019 kl. 06:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Elevatoren på Glostrup Station skal igennem en omfattende renovering, der efter planen skal være færdig 18. december.

Elevatorerne på landets stationer er meget benyttede. Derfor udbedrer Banedanmark løbende slid og skader. Nu er det blevet tid til en omfattende renovering af elevatoren på Glostrup Station, og Banedanmark er godt i gang. Arbejdet er nødvendigt for at sikre, at passagererne også i fremtiden kan komme fra perron til perron. Elevatoren på spor 3 og 4 på stationen står igen klar den 18. december.

Elevatoren skal have udskiftet styringsmekanismen og motorer. Selve skakten og maskinrummet i elevatoren skal også udskiftes, så der er tale om en omfattende renovering.

Ved at udbedre slid og skader, vil Banedanmark sikre, at elevatorerne kører stabilt.

- Vi vil gerne sikre passagererne den bedst mulige drift, og undgå at de møder en elevator, der pludselig ikke virker. Elevatorerne skal ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden. Alt i alt vidner vores arbejder jo om, at elevatorerne bliver brugt, siger Peter Ipsen, der er teknisk system ansvarlig.

Gangbesværede borgere med rollator og handicappede har mulighed for at få hjælp til at komme til nærmeste station via DSB's Handicapservice. Det kræver dog et opkald 12 timer i forvejen på 70131415, i tidsrummet kl. 8-15.

- Vi håber, at passagererne bliver glade for de renoverede elevatorer, når vi er færdige. For der er ingen vej uden om den gennemgribende renovering, og vi beklager ulejligheden for passagerer, der ikke kan tage trapperne. Vi står altid til rådighed, hvis nogle skulle have spørgsmål til renoveringsarbejdet, siger Peter Ipsen.

Der kan opstå støj og i forbindelse med Banedanmarks arbejde på stationen, ligesom der også kan køre tunge køretøjer på vejene i området, når der fragtes materialer til og fra stationen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?