20. januar 2019
Der er fundet råd og fugt i bærende konstruktioner på Mosedeskolen.
Der er fundet råd og fugt i bærende konstruktioner på Mosedeskolen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Råd og fugt på skole: Elever må rykke rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Råd og fugt på skole: Elever må rykke rundt
Vestegnen - 19. juli 2018 kl. 18:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mosedeskolen står over for en omfattende renovering, efter Greve Kommune har opdaget råd og fugt i en af skolens bygninger.

Bygningsfolk har i forbindelse med udskiftning af et tag på den del af Mosedeskolen, hvor indskolingen har lokaler, fundet råd og fugt i bygningens bærende konstruktion. Det betyder, at bygningen ikke længere kan bruges, før der er rettet op på skaderne. Ifølge eksperter har skaderne ikke haft betydning for indeklimaet.

- Jeg må først og fremmest sige, at jeg er glad for, at vi har opdaget problemet i tide, så vi nu kan tage hånd om det. Børnenes sikkerhed er det vigtigste, og de skal under ingen omstændigheder opholde sig i sådan en bygning. Men jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi nu bliver nødt til at finde penge til en uventet renovering. For vi har i forvejen et stort pres på vores budget for anlægsområdet, siger Greves borgmester Pernille Beckmann.

Mosedeskolen vil nu foretage nogle rokeringer af klasser, så alle har et klasselokale at være i efter sommerferien. For en del af eleverne i indskolingen betyder det, at de for en periode skal være i nogle andre lokaler end dem, de er vant til.

De berørte elever og forældre er blevet orienteret om ændringerne via forældreintra. Den konkrete plan vil først blive meldt ud i ugen op til børnenes skolestart.

Greve Kommune ved endnu ikke, hvordan der skal rettes op på skaderne, eller hvor meget det vil koste. Men kommunen arbejder på højtryk sammen med sagkyndige bygningsfolk for at lægge en langtidsholdbar plan.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk