15. december 2017
Jan Beyer modtog Ishøj Erhvervspris 2017.
Jan Beyer modtog Ishøj Erhvervspris 2017.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prismodtager spiller på alle tangenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prismodtager spiller på alle tangenter
Vestegnen - 17. maj 2017 kl. 06:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Erhvervsforening har tildelt Ishøj Erhvervspris 2017 til Beyer Teknik. Prisen blev overrakt af borgmester Ole Bjørstop på Ishøj Erhvervsforenings årsmøde.

Gennem mere end 20 år har Jan Beyer ledet sin metal-beskæringsvirksomhed sikkert gennem en teknologisk udvikling, der har sikret Beyer Tekniks position i branchen. Fra den beskedne start i 1995 er virksomheden Beyer Teknik, der ligger på Baldersbækvej, overgået fra primært at tilbyde udekørende smedearbejde til i dag at levere højteknologiske beskæringsløsninger i egen maskinpark.

Den imponerende udvikling er både blevet bemærket i Ishøj Erhvervsforening og på rådhuset.

Borgmester Ole Bjørstorp, som overrakte erhvervsprisen på årsmødet, gav Jan Beyer disse rosende ord med på vejen:

»Med evnen til at spille på alle tangenter for at drifte sin virksomhed, er Jan Beyer indbegrebet af det at være selvstændig. Jan Beyer har med altid positiv tilgang, ambitiøst udviklet sit firma, skabt vækst og vist, at han brænder for sit erhverv.«

Ishøj Erhvervspris uddeles for at hædre en lokal virksomhed for sin indsats i lokalområdet, hvad enten det er i form af forskønnelse, skabelse af arbejdspladser eller lokalt engagement. Årets pris; en hvalros i keramik, er designet af keramik- og billedkunstner Kirsten Hørsman, som ligeledes deltog ved dagens festligheder.

Traditionen tro blev Ishøj Erhvervsforenings årsmøde holdt hos sidste års vindere af erhvervsprisen - Snedkerfirmaet Ivan Madsen ApS, som stillede flotte nye lokaler til rådighed. Foruden uddelingen af Ishøj Erhvervspris omfattede årsmødet både erhvervsforeningens generalforsamling og efterfølgende foredrag ved Nordea-fondens direktør Henrik Lehmann Andersen.

Under generalforsamlingen leverede formand Lars Mouritsen Ishøj Erhvervsforenings årsberetning, hvor de mere end 60 fremmødte erhvervsfolk blandt andet kunne glæde sig over imponerende medlemstilgang og masser af lokale netværksinitiativer.

Gennem det sidste år har erhvervsforeningen særligt arbejdet med at sikre medlemsvirksomhederne mod organiseret erhvervskriminalitet gennem områdesikring og erhvervsnabohjælp. Dette arbejde fortsætter i år med digitale og praktisk orienterede initiativer for medlemmerne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk