20. juli 2019
Der er jazz for børn og deres voksne lørdag den 2. februar kl. 14 på Teater Vestvolden i Hvidovre.
Der er jazz for børn og deres voksne lørdag den 2. februar kl. 14 på Teater Vestvolden i Hvidovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præsenterer årets børnejazznavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præsenterer årets børnejazznavn
Vestegnen - 21. januar 2019 kl. 07:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 2. februar kl. 14 kan børn fra fem år og deres voksne på Teater Vestvolden i Hvidovre nyde en hyggelig eftermiddag i jazzens tegn.

Børn og voksne kan opleve Årets Børnejazznavn og høre den sande historie om mesterguitaristen Django Reinhardt i selskab sammen med Papa Kotji og Flensborg/Venndt Duo.

De lægger ud med en udflugt for fuld fart i mol, når sigøjnerjazztrioen Papa Kotji fortolker den fantastiske historie om den geniale og stilskabende mesterguitarist Django Reinhardt.

Django kunne spille så hurtigt, at hans fingre de brændte. Og børnene skal osse være med, så de skal huske at medbringe deres luftguitar.

Flensborg/Venndt Duo har igennem snart ti år opbygget deres eget lille musikalske univers. I 2018 blev de kåret til 'Årets Børnejazznavn' ved Danish Music Awards Jazz.

Musikken tager udgangspunkt i en frostklar dag i Vejle, en mobiltelefonjingle, en salme af Carl Nielsen, en fransk dessert eller noget helt andet. Lyduniverset skabes af klaver, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil og ikke mindst melodika, og henvender sig både til børn og voksne - og alt derimellem.

Jazz for Kids-vært Rune Thorsteinsson er også komponist og viser vejen til en forunderlig verden af musik og rytmer, som både børn og voksne kan være med til.

Jazz for kids er en del af Vinterjazz 2019, der har som formål at udvide scenen for børnejazzen lokalt.

Der er gratis adgang for børn, og der er mere information på www.teatervestvolden.dk