23. oktober 2019
Folkene bag Torslunde Festival lover en større og vildere oplevelse i år i anledning af festivalens 20 års jubilæum. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Folkene bag Torslunde Festival lover en større og vildere oplevelse i år i anledning af festivalens 20 års jubilæum. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær festival fejrer jubilæum: Store navne og større telt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær festival fejrer jubilæum: Store navne og større telt
Vestegnen - 23. maj 2019 kl. 06:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommeren er så småt på vej, og Torslunde Festival er klar til at skyde deres 20-års jubilæumsfest i gang den 24. og 25. maj.

Gennem årene er festivalen af mange blevet kaldt for Danmarks mindste, men hyggeligste musikfestival, hvor kvaliteten af både musik, mad, bar og stemning er helt i top. Men i år bliver det vildere end nogensinde før, lover arrangørerne.

Torslunde Festival har nemlig udvidet festivalpladsen og investeret i et endnu større festivaltelt, der kan rumme de helt store navne. Desuden er musikbudgettet det hidtil største til dato, så der er lagt i ovnen til den helt store jubilæumsfest med endnu mere lys og lyd, større scene og eksotiske foodtrucks. Festivalpladsen åbner allerede fredag den 24. maj kl. 14.00, og Billy Cross skyder festen i gang med årets åbningskoncert. Senere på dagen kan man opleve Michael Falch solo på scenen, hvor han byder på både nye og klassiske numre. Om aftenen indtager kopibandet »Midt om Natten« scenen med det aller bedste af Kim Larsens musik. Der bliver også mulighed for at høre legendariske John Mogensens musik, når trioen »Den Danske Mafia« går på scenen. Aftenen sluttes af med elektroniske toner fra DJ- og producerduo Toomanylefthands, som fylder teltet med elektronisk dancemusik. Lørdag lægges der ud med dansktopgruppen Humørekspressen, og klokken 16 går ingen ringere end Poul Krebs på scenen. Senere byder Kings of Rock på rockfest, og Thomas Helmig Jam byder på stensikker syng-med-fest. Herefter følger et af Danmarks måske mest kendte kopibands, nemlig Die Herren, som byder på det bedste af U2's musik.

Derudover vil Banditz og Orkan fungere som husorkestre, og DJ Dennis Fuller runder begge aftener af i teltet til klokken 2 om natten.

Traditionen tro er der også rig mulighed for at blive forsynet med mad og drikke til Torslunde Festival.

TorslundeBaren holder til i festivalteltet, hvor ens ønsker til enten shots, farverige drinks eller kolde fadøl kan blive opfyldt. Uden for teltet kan man også nemt få fingrene i en fadøl i udebaren eller gå på jagt efter mad i en af de mange foodtrucks med både dansk og thailandsk mad samt en klassisk pølsevogn.

Festivalen afholdes som altid på forårsgrønne marker i landlige omgivelser på Torslundevej 34 nær Torslunde Landsby, Ishøj.