2. juni 2020
Vestegnens Politi har anholdt en 38-årig polsk mand, der mistænkes for tre gange at have sat ild til en toiletbygning ved Hundige Havnevej.
Vestegnens Politi har anholdt en 38-årig polsk mand, der mistænkes for tre gange at have sat ild til en toiletbygning ved Hundige Havnevej.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Polsk mand vil hjem: Satte ild til toilet tre gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Polsk mand vil hjem: Satte ild til toilet tre gange
Vestegnen - 17. oktober 2019 kl. 05:27
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 38-årig polsk mand er onsdag aften blevet anholdt af Vestegnens Politi, efter for tredje gang at have sat ild til en toiletbygning ved Hundige Havnevej.

Motivet er angiveligt, at den 38-årige gerne vil finde en vej til at komme hjem til Polen, men de nærmere omstændigheder er i øjeblikket uklare.

Vestegnens Politi og Østsjællands Beredskab rykkede onsdag eftermiddag kort efter kl. 16.30 ud til en toiletbygning ved Hundige Havnevej på en melding om brand.

Det var tredje gang i løbet af få dage, at der var sat ild til toiletbygningens træbeklædning.

- Da vi kom ned til bygningen traf vi den polske mand, og han erkendte tre forhold af brandstiftelse på toiletbygningen, oplyser vagtchef Peter Grønbek fra Vestegnens Politi.

Den 38-årige mand vil sandsynligvis blive fremstillet torsdag i grundlovsforhør i Retten i Glostrup med krav om varetægtsfængsling.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?