17. april 2021
Merete Scheelsbeck.
gallery icon

Se billedserie

Merete Scheelsbeck.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikerne laver aftensmaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne laver aftensmaden
Opdateret 08. juni 2015 kl. 08:43
Vestegnen - 08. juni 2015 kl. 08:02
Af Peter Erlitz

To folketingskandidater er lørdag klar med aftensmad og politik i øjenhøjde hos en familie på Vestegnen. Man kan simpelthen få besøg af Anders Wolf Andresen (SF) og Merete Scheelsbeck (K), der tager aftensmaden med.

Anders Wolf Andresen, der er opstillet i Hvidovrekredsen og Merete Scheelsbeck, der er opstillet i Brøndbykredsen og Taastrupkredsen, vil simpelthen ud og tale politik i øjenhøjde hen over middagsbordet. Og sørger altså samtidig for aftensmaden i den familie, de gæster, og til deres venner og familie.

»Ideen er, at man sparer tiden på madlavningen, og i stedet kan bruge den på en hyggelig samtale om politik og om hverdagen på Vestegnen - hvad enten det er skattetrykket, ældreplejen, støjgener eller trygheden i lokalområdet, der fylder mest i hverdagen,« siger Anders Wolf Andresen (SF) og Merete Scheelsbeck (K).

Invitationen gælder til lørdag 13. juni ved aftensmadtid, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet til anderswolf@anderswolf.dk eller MereteSc@htk.dk

De to folketingskandidater serverer i øvrigt også valgflæsk og politisk dialog onsdag 10. juni. Det sker fra kl. 19-21 på Café Claudio i Hvidovre - men her skal vælgerne selv betale for det stegte flæsk.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?