3. juni 2020
Merete Scheelsbeck.
gallery icon

Se billedserie

Merete Scheelsbeck.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikerne laver aftensmaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne laver aftensmaden
Opdateret 08. juni 2015 kl. 08:43
Vestegnen - 08. juni 2015 kl. 08:02
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To folketingskandidater er lørdag klar med aftensmad og politik i øjenhøjde hos en familie på Vestegnen. Man kan simpelthen få besøg af Anders Wolf Andresen (SF) og Merete Scheelsbeck (K), der tager aftensmaden med.

Anders Wolf Andresen, der er opstillet i Hvidovrekredsen og Merete Scheelsbeck, der er opstillet i Brøndbykredsen og Taastrupkredsen, vil simpelthen ud og tale politik i øjenhøjde hen over middagsbordet. Og sørger altså samtidig for aftensmaden i den familie, de gæster, og til deres venner og familie.

»Ideen er, at man sparer tiden på madlavningen, og i stedet kan bruge den på en hyggelig samtale om politik og om hverdagen på Vestegnen - hvad enten det er skattetrykket, ældreplejen, støjgener eller trygheden i lokalområdet, der fylder mest i hverdagen,« siger Anders Wolf Andresen (SF) og Merete Scheelsbeck (K).

Invitationen gælder til lørdag 13. juni ved aftensmadtid, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet til anderswolf@anderswolf.dk eller MereteSc@htk.dk

De to folketingskandidater serverer i øvrigt også valgflæsk og politisk dialog onsdag 10. juni. Det sker fra kl. 19-21 på Café Claudio i Hvidovre - men her skal vælgerne selv betale for det stegte flæsk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?