1. oktober 2020
Vestegnens Politi vil gerne have oplysninger i forbindelse med skyderiet natten til fredag i Glostrup.
Vestegnens Politi vil gerne have oplysninger i forbindelse med skyderiet natten til fredag i Glostrup.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiets appel til borgerne: Hjælp os med oplysninger i skudsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiets appel til borgerne: Hjælp os med oplysninger i skudsag
Vestegnen - 21. september 2018 kl. 13:05

Vestegnens Politi efterforsker en skudepisode i Glostrup natten til fredag, hvor en 30-årig mand blev ramt i benet. Politikredsen har indsat en mobil politistation i området, hvor politiet opfordrer vidner til at henvende sig med informationer i sagen.

arrow Læs også: Vestegnen er transportvej i bandekonflikt

Skyderiet fandt sted umiddelbart før kl. 00.19 ud for Glostrup Torv nr. 9. Her blev en 30-årig mand ramt af skud i låret. I forbindelse med skyderiet blev der affyret to til tre skud, og efter skyderiet kørte gerningsmanden væk i en personbil - formentlig af mærket VW Passat. Kort efter fandt Nordsjællands Politi en brændende VW Passat i Smørum, som sættes i forbindelse med skudepisoden.

Personen, der beskød den 30-årige, beskrives som: Mand, cirka 20 år, cirka 175 cm høj, og almindelig af bygning. Han var iført sort jakke, sorte bukser og sort kasket.

Vestegnens Politi kører i forvejen markant og forhøjet patruljering på baggrund af den seneste tids skyderier. I dag er den mobile politistation blevet placeret i Glostrup.

- Vi har sat massivt ind i de tre områder i Glostrup, Herlev og Ishøj, der har været ramt af skyderi den seneste uge. Skyderi på åben gade er helt uacceptabelt og dette uvæsen skal bringes til ophør, siger politidirektør Kim Christiansen.

Den 30-årige, der blev ramt af skud, var ikke i livsfare og blev senere på natten udskrevet fra hospitalet. Det er endnu for tidligt at sige, om nattens skyderi har forbindelse til den konflikt, der pågår lige nu i bandemiljøet i det storkøbenhavnske område, lyder det fra Vestegnens Politi.

Vestegnens Politi er klar til at modtage oplysninger i sagen hele døgnet på telefon 43861448 og i den mobile politistation som i dag befinder sig på Glostrup Torv.

arrow 30-årig mand ramt af pistolskud på indkøbstorv
21. september 2018 kl. 01:17 Opdateret: kl. 01:18
arrow Fængslet efter våbenfund i villaområde: Muligvis del af bandekonflikt
20. september 2018 kl. 16:30 Opdateret: kl. 16:30
arrow Efter voldsomt skyderi: Øger patruljeringen
18. september 2018 kl. 07:30 Opdateret: kl. 07:30
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?