22. februar 2020
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet takker bilister: Gav kvinde førstehjælp på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet takker bilister: Gav kvinde førstehjælp på motorvejen
Vestegnen - 26. august 2018 kl. 19:30
Af Lisbeth Jansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ældre kvindelig bilist standser sin bil på Amagermotorvejen i nærheden af afkørsel 21 Avedøre i retningen mod København søndag eftermiddag, da hun får det dårligt.

Andre bilister opdager kvindens bil på grund af den påfaldende måde, den holder parkeret. De standser og giver kvinden livreddende førstehjælp, mens en lastbilchauffør sørger for at spærre omkring stedet med sin lastbil. De fortsætter med at hjælpe kvinden, indtil politi og redningsfolk når derhen.

Vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Thomas Mejborn fortæller, at kvinden, der er født i 1942, formentlig har fået et hjertestop, da hun standser sin bil, og at hun er i live, da en ambulance kører hende derfra til et hospital.

På Twitter takker vagtchefen for Københavns Vestegns Politi for den indsats, som de hjælpsomme bilister gjorde ved at udøve livreddende førstehjælp.

Til Søndagsavisen Vestegnen siger han desuden.

- Det er rimelig godt reageret og også resolut. Vi riser tit bilister for kiggekøer og for at tage billeder ved trafikuheld. Så er det også på sin plads, at vi roser her, siger Thomas Mejborn.