11. juli 2020
Politiet fik i aktion lørdag aften, da Striben holdt sæsonafslutning.
Politiet fik i aktion lørdag aften, da Striben holdt sæsonafslutning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet rykkede med: Kørekort røg på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet rykkede med: Kørekort røg på stribe
Vestegnen - 15. oktober 2019 kl. 10:51
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev kørt for hurtigt - alt for hurtigt. Der blev kørt over for rødt lys. Der blev overhalet højre om. Og der blev taget kørekort på stribe lørdag aften i og omkring Glostrup.

I samarbejde med Nordsjællands Politi var Vestegnens Politi massivt til stede i forbindelse med sæsonafslutningen i Striben Sjælland.

Her sørger frivillige for biltræf hver weekend i sommerperioden, og det har politiet som sådan ikke noget imod - bare det foregår ordentligt.

Til gengæld er politiet yderst opmærksomme på de deltagere, som kører råddent til og fra træffet - således også lørdag aften.

Det var egentlig meningen, at sæsonafslutningen, som havde ekstra mange deltagere, af samme årsag skulle finde sted på en p-plads ved DTU i Lyngby. Det blev bare ikke til noget. DTU ønskede ikke at have biltræffet, og politiet gik derfor i aktion.

Deltagerne kørte i stedet til området ved Hermods Allé i Glostrup, hvor der de seneste mange weekender har været biltræf. Vestegnens Politi fulgte, i samarbejde med kollegaer fra Nordsjællands Politi, med, og var massivt til stede blandt andet på motorveje og indfaldsveje. Og det betød en sværm af sigtelser.

Fire personer står til ubetinget frakendelse af kørekortet, ti står til en betinget frakendelse, og otte vil få et klip i kørekortet på grund af for høj fart.

Dertil skal lægges, at fire vil blive sigtet for kap/væddeløbskørsel, fire for at overhale højre om, fire for at køre over for rødt lys, fire for fejl og mangler på bilerne, to for at køre uden kørekort, 12 for forkert lygteføring og fem for manglende nummerplade.

Desuden blev der skrevet 13 andre sager og 8 p-afgifter, oplyser Vestegnens Politi.

De mange biler, der er samlet, betyder gener for beboere i kvarteret. Blandt andet med støj fra biler og høj musik.

Politiets hovedindsats ligger dog ikke på selve træffet, hvor bilinteresserede samles for at hygge og se på hinandens biler.

Vestegnens Politi har fokus på blandt andet hastigheder til og fra biltræffet, og hvis nogen kører ud til egentligt gaderæs rundt om på Vestegnen. Hen over sommeren har mange mistet kørekortet, blandt andet efter vanvidskørsel.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?