28. oktober 2020
Fans stimlede sammen, da Brøndbys spillerbus kom til stadion. Det blev påtalt af politiet.
gallery icon

Se billedserie

Fans stimlede sammen, da Brøndbys spillerbus kom til stadion. Det blev påtalt af politiet.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet på coronapatrulje: Flere fik påtaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet på coronapatrulje: Flere fik påtaler
Vestegnen - 21. september 2020 kl. 16:26
Af Peter Erlitz

Siden torsdag aften har Vestegnens Politi været på kontrolbesøg 131 gange på politikredsens restauranter, cafeer og værtshuse.

I enkelte tilfælde har politiet måtte påtale uheldig adfærd eller manglende skilte, men langt de fleste steder, har Vestegnens Politi mødt god corona-adfærd og samfundssind, er meldingen fra politikredsen.

arrow Læs også: 11.000 corona-tilsyn: 378 sigtelser
Brøndby-fans stimlede sammen

Et af de få steder, hvor det var nødvendigt at påtale et forhold, var da Brøndby IFs spillerbus ankom til Brøndby Stadion efter det traditionsrige lokalopgør mod FCK søndag eftermiddag.

Forinden havde fodboldklubben uddelt mundbind til fansene og sørget for, at de var delt op i mindre grupper, men der skete dog kortvarig sammenstimling af for mange mennesker, da spillerbussen ankom til stadion.

Adfærden blev påtalt af det tilstedeværende politi og klubbens egne medarbejdere, hvilket straks blev efterfulgt af fansene.

- Vi har klart en oplevelse af at de restriktioner, der blev indført i sidste uge, er blevet efterlevet af de fleste - og der er derfor grund til at rose langt størsteparten af de borgere, vi har være i kontakt med i denne forbindelse, siger politidirektør Kim Christiansen fra Vestegnens Politi.

Samarbejde med kommunerne

Mandag holder kommunerne på Vestegnen og Vestegnens Politi ekstraordinært kredsrådsmøde i forbindelse med bekæmpelse af corona.

- Blandt de ti kommuner i Danmark, som har det højeste smittetryk, ligger de seks af dem på Vestegnen, og det kræver at alle myndigheder kaster sig ind i kampen. Heldigvis har vi tradition for et rigtig godt og tæt samarbejde mellem kommuner og politi her på Vestegnen - og det trækker vi naturligvis også på i denne situation, siger politidirektør Kim Christiansen.
 
Borgerne på Vestegnen må dog indstille sig på, at denne indsats bliver langvarig, og at det vil kræve, at alle yder deres:

- Denne indsats er ikke stærkere end det svageste led. Det kræver, at vi alle i vores hverdag gør vores til at begrænse smitten - ved at holde god håndhygiejne, ved at nyse i ærmet og ved at stå sammen om at holde afstand, siger politidirektør Kim Christiansen.

arrow Stærkere beredskab i kampen mod Covid-19
02. oktober 2020 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:22
arrow Stigende smittetryk: Politiet er klar til at geare op
08. september 2020 kl. 15:50 Opdateret: kl. 15:50
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?