8. juli 2020
Vestegnens Politi efterlyser vidner, der har set en dræbt 25-årig mand.
Vestegnens Politi efterlyser vidner, der har set en dræbt 25-årig mand.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser: Hvem har set dræbt mand?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser: Hvem har set dræbt mand?
Opdateret 22. november 2019 kl. 14:35
Vestegnen - 22. november 2019 kl. 14:19
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi efterlyser nu vidner, der har set den 25-årige mand, som blev fundet skudt lørdag morgen den 16. november i Brøndby Strand.

Efterforskningen har vist, at nu dræbte ankom med taxa til Avedøre Station fredag den 15. november cirka kl. 19.45 og løb gennem stationshallen og ud ved Store Hus-siden, for herefter at løbe til venstre langs stien mod kanalen.

- Det var ikke fordi nogen var efter ham, det virkede bare som om han havde travlt og skulle skynde sig, fortæller efterforskningsleder Ole Nielsen fra Vestegnens Politi.

Politiet ved, at han løb gennem tunnelen på Avedøre Station kl. 19.46.

Det er politiets opfattelse, at manden efterfølgende er fortsat langs med stien ved kanalen, forbi vold-terrænet og over motorvejen til området ved Tybjergparken i Brøndby Strand, hvor han blev fundet dræbt.

- Det er vores antagelse, men vi ved det ikke præcis. Derfor vil vi gerne høre fra alle, der har oplysninger. Det kan være de har set manden, set om han fulgtes med andre, eller der har været andre personer i området, også knallerter o.lign, siger Ole Nielsen.

Den dræbte beskrives som: Mand, 25 år, mellemøstlig af udseende, 180 cm høj, kraftig af bygning og med stort sort fuldskæg. Han var iført en grå hættetrøje med hætte trukket over hovedet, grå joggingbukser og sorte sko.

Hvis man har set denne mand omkring dette tidspunkt eller set andre personer sammen med ham, kan man kontakte Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.

Den 25-årige blev fundet skudt ved et grønt område ved Tybjergparken i Brøndby Strand ved 7-tiden lørdag den 16. november. Det var en hundelufter, der opdagede liget.

Det er dog Vestegnens Politis opfattelse, at den 25-årige blev dræbt i løbet af fredag aften, den 15. november.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?