25. maj 2019
Blandt andet politiets massive tilstedeværelse har skabt ro i det centrale Greve, efter der i september var en række overfald på kvinder på stisystemet.
Blandt andet politiets massive tilstedeværelse har skabt ro i det centrale Greve, efter der i september var en række overfald på kvinder på stisystemet.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet: Trygheden er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet: Trygheden er tilbage
Vestegnen - 08. november 2018 kl. 16:01
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vakte opsigt og utryghed, da Midt- og Vestsjællands Politi fortalte, at man efterforskede en række overfald og blufærdighedskrænkelser mod piger og kvinder i Greve.

Alle overfald var sket omkring weekenden den 21.-24. september på stier i det centrale Greve. Og siden dette tidspunkt har der ikke været hændelser, oplyser Charlotte Tornquist, der er kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi har ikke fået anmeldelser siden. Vi har en formodning om, at den megen omtale og politiets massive tilstedeværelse har fået gerningsmanden til at trække sig, siger Charlotte Tornquist.

- Der er kommet helt ro i området, og aktuelt er der bestemt ingen grund til utryghed, understreger Charlotte Tornquist.

Midt- og Vestsjællands Politi har arbejdet ud for en teori om, at det var én og samme person, der stod bag alle overfald. Trods en større efterforskning er det dog ikke lykkedes at anholde personen.

- Lige nu sker der ikke efterforskning i sagen, der er simpelthen ikke flere efterforskningsskridt, vi kan tage. Alt er efterprøvet, forklarer Charlotte Tornquist.

Politiet kan dog åbne sagen igen, hvis der kommer nye oplysninger.