22. januar 2021
Tre ansøgere fra Vestegnen har fået midler til undervisning i trafiksikkerhed samt indkøb af cykelhjelme. Foto: Rita Vestergård
Tre ansøgere fra Vestegnen har fået midler til undervisning i trafiksikkerhed samt indkøb af cykelhjelme. Foto: Rita Vestergård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Penge der giver tryghed, sikkerhed og sundhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Penge der giver tryghed, sikkerhed og sundhed
Vestegnen - 14. januar 2021 kl. 06:55

TrygFondens regionale råd i Region Hovedstaden har netop doneret 22.660.564 kroner til projekter, der skal fremme sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen.

Blandt modtagerne er der flere foreninger og projekter på Vestegnen.

En del af midlerne gik til bedre sikkerhed med særligt fokus på at undgå ulykker på, i og ved vand, i trafikken og i forhold til brand. Her kan der for eksempel være brug for støtte til uddannelse i sikkerhed til søs samt indkøb af sikkerhedsudstyr, fx redningsveste og førstehjælpskasser. Ishøj Sportsfiskerklub var blandt modtagerne og har fået 3.500 kr.

Derudover har tre ansøgere fra Vestegnen fået midler til undervisning i trafiksikkerhed samt indkøb af cykelhjelme. Det drejer sig om Foreningen Hvissinge Venner i Glostrup, der har fået 1.300 kr., Holmegårdsskolen i Hvidovre, der har fået 9.750 kr. og Rulleskøjteklubben Rullefabrikken i Brøndby, der har modtaget 19.500 kr.

Inden for området sundhed arbejder TrygFonden for, at flere skal leve et længere liv præget af så få fysiske og psykiske gener som muligt. På Vestegnen har Botilbuddet Lionslund i Brøndby som arbejder med projektet 'Lev sundt med kronisk sygdom' fået 67.400 kr.

TrygFonden vil også gerne give alle en plads i et positivt fællesskab. Og projektet 'Det kreative værksted' i Frivilligcenter Albertslund har fået 735.000 kr., fordi det er med til at skabe trivsel i udvalgte grupper

Næste frist for ansøgning om midler hos TrygFondens regionale råd i Region Hovedstaden er den 1. marts 2021.

TrygFondens regionale råd i Region Hovedstaden, er med til at uddele midlerne.

Rådet består af 21 demokratisk valgte kandidater. Sammen med repræsentanterne fra de øvrige fire regioner udgør de TryghedsGruppens øverste myndighed og har blandt andet indflydelse på de midler, TrygFonden hvert år uddeler til adskillige landsdækkende og regionale projekter. Fra Vestegnen er Anna Bresciani fra Glostrup, Rikke Porting Høffding fra Hvidovre og Daniel Skovhus fra Albertslund med i rådet, som dækker Region Hovedstaden.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?