17. september 2021
Claus Smith-Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patruljebil ramt: Flygtede fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patruljebil ramt: Flygtede fra politiet
Vestegnen - 28. juli 2021 kl. 17:36
Af Peter Erlitz

Nogle beboere var gået i seng og blev vækket. Andre var stadig oppe og blev vidner til en større politiudrykning i Hvidovre natten til søndag.

Mange beboere i Hvidovre og Avedøre lagde derfor mærke til de mange blå blink og sirener natten til søndag den 25. juli omkring klokken 01.00.

Der var tale om, at politiet eftersatte en sort VW Golf. Og det gik altså »voldsomt« for sig.

Vestegnens Politi bekræfter, at politiet natten til søndag kørte efter en sort VW Golf, som ikke ville standse, i Hvidovre-området.

Under eftersættelsen skete der et sammenstød med materiel skade mellem Golfen og en patruljevogn cirka klokken 01.10 på Egevolden i Hvidovre. Politibilen blev så skadet, at den efterfølgende måtte transporteres væk på et fejeblad.

Det var en patrulje fra Københavns Politi, som fra starten eftersatte Golfen, og som var impliceret i uheldet.

Københavns Politi sagsbehandler kørslen efter Golfen, mens Vestegnens Politi sagsbehandler sammenstødet på Egevolden i Hvidovre og indtil videre ønsker politiet ikke at frigive yderligere oplysninger.

Det lykkedes angiveligt bil og fører at flygte fra politiet. Der blev gennemført undersøgelser forskellige steder, blandt andet på Gammel Køge Landevej med hunde, men ingen skulle på nuværende tidspunkt være anholdt.

Synes du, at kommunen er der for dig?